Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki oltásellenes az alapból...

Aki oltásellenes az alapból az ellenzékre vagy still a Fideszre szavazna?

Figyelt kérdés

2021. nov. 9. 23:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
68%

Fejtsétek már ki, hogy mit jelent az "oltásellenes" jelző? A kötelező oltásaim megvannak, ha trópusi országba mennék nyaralni, beoltatnám magam az ajánlott oltásokkal, illetve olyan oltásokkal, aminek számomra van értelme. A kovid nekem nem ilyen. Átestem rajta, ahogy az egész családom, mind nagyon enyhe tünetekkel. Az immunrendszerünk megvédett, ahogy megvéd egy nátha, vagy az influenza, és eddigi életem során legalább 3 hányós, vagy fosós járvány ellen.

Emiatt már oltásellenes vagyok? Ha igen, akkor azt kell mondjam, a covid-birkáknál ostobább lényt nem hordott még hátán a föld!

2021. nov. 10. 09:48
 12/16 anonim ***** válasza:
52%
11# az, hogy egyszer átestél rajta, semmit se jelent. Először én úgy estem át rajta, hogy azt hittem csak náthás vagyok, taknyos voltam, meg egy délelőtt fájt a torkom, ennyi, de pozitív lett a tesztem. Anyáméknak is hasonlóan ennyi volt, csak a fejük is fájt kicsit. Másodjára azt hittem megdöglök, utána elkapta tőlem apám is, ő meg majdnem meghalt. Mindezt akkor mikor már kanyarban volt az oltás, de még nem került ránk a sor. Nem mondjam, hogy ahogy jutott, kotortunk felvenni rögtön.
2021. nov. 10. 10:50
 13/16 anonim ***** válasza:
37%
11 Hagyjad már ezeket, szerintük ha pont ezt az oltást nem akarod felvenni akkor nemcsam oltásellenes vagy hanem laposföld sőt gyíkember és mikrochip hívő. A személyeskedésen és a propagandapontok ismétlésén kívül semmit sem tudnak.
2021. nov. 10. 11:47
 14/16 anonim ***** válasza:
43%
Aki oltásellenes az full hülye.
2021. nov. 10. 11:53
 15/16 anonim ***** válasza:
49%

Apám full oltásellenes és eddig ellenzéki volt, a kormány szerinte “kamu vírus “kezelése miatt a Fideszre szavaz. Úgy gondolja hogy minden kormánynak kötelező ezt az oltás zsarolást csinálni, de legalább a Fidesz kiharcolta a maszkviselés eltörlését.

Én nem vagyok az oltás ellen, de szerintem a fideszre szavazok

2021. nov. 10. 17:56
 16/16 A kérdező kommentje:
Aha eddig. Most mar ugyanaz van. Ha nonek az esetszamok, marpedig baromira kritikus mar most is, akkor jonnek a teljes a lezarasok. Apadat de teged sem ertelek.
2021. nov. 10. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!