Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az emberek szándékosan nem...

Az emberek szándékosan nem realizálják milyen rossz a járványhelyzet?

Figyelt kérdés
Pontosan 1 éve ilyenkor vezették be a nagy korlátozásokat (kijárási tilalom, maszkviselés, távoktatás). Az adatok összehasonlítása tavaly ilyenkorral -> Most rosszabb a napi fertőzési szám, a napi átlagos fertőzési szám. Jelentősen több a napi halott, több az átlagos napi halott. Többen vannak lélegeztetőgépen. Kórházban kevesebben vannak, kisebb a pozitívak aránya, de a trend szerint csütörtökön ez is eléri a tavaly ilyenkorit. (Engem amúgy nem különösebben foglalkoztat, csak érdekel mások mit vélekednek.)

2021. nov. 9. 17:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
30%
Az osztrákok, németek és svájciak is mind bolondok nyilván és csak te vagy helikopter.. :D
2021. nov. 9. 18:34
 12/18 anonim ***** válasza:
79%

Mi a célja annak megállapításnak, hogy rosszabb a helyzet?

Ki oltakozna, ha a hírek az ellenkezőjét kommunikálnák?

2021. nov. 9. 20:09
 13/18 anonim ***** válasza:
76%

Realizál = megvalósít. A magyar nyelvben ezt jelenti.

Nyelvpusztító amerikanizmus olyan értelemben használni, hogy "rájön" , "tudatosul benne"

Akinek fontos a magyar nyelv, az jegyezze ezt meg.

2021. nov. 9. 20:23
 14/18 anonim ***** válasza:
75%
Egyáltalán nem rossz a járványhelyzet, csak a sajtó fújja fel.
2021. nov. 9. 20:33
 15/18 A kérdező kommentje:
Az, hogy mi rossz az relatív. A lényeg, hogy matematikailag a legtöbb tényező rosszabb, mint tavaly ilyenkor. Akkor mindenki ezzel foglalkozott, most meg senkit se érdekel. (Egyébként én szinte biztos voltam benne, hogy így lesz, ergo hiába rosszabb a helyzet, az emberek beleuntak, ezért leszarják.)
2021. nov. 9. 20:44
 16/18 anonim ***** válasza:
40%
A 8,7 milliós svájcban valami 94-en vannak intenzíven,a 9,7 milliós Magyarországon 434-en. Végülis nem olyna rossz ez, lakosságarányosan csak a ~négyszerese :D
2021. nov. 9. 21:20
 17/18 anonim ***** válasza:
87%

Tavaly egy németül beszélő indiai származású virológus arról beszélt, hogy járvány alatt nem szabad oltalozni, mert a mutációkat hozhat létre.

Minden "független" szakértő legyintett rá.

Egyébként akkor a YouTube Doktor úr, Zsolt is ellene beszélt, arra hivatkozva, hogy ez az ember egy volt bio techcég fejese volt, akit eltalarítottak az útból.

2021. nov. 10. 00:33
 18/18 anonim ***** válasza:
82%

9# akkor te maradj otthon évekig. Más szeretne normális életet élni. Eddig is voltak vírusok, számomra a járvány előtt is egyértelmű volt, hogy rendszeresen kezet mosok és egész évben erősítem az immunrendszerem.

Pár éve így is bekaptam egy influenzát, hasonló tünetekkel, mint a covid. Mégsem állt le a világ korábban az influenza miatt. Pedig őszi, téli hónapokban mindig jelen volt.

Egyébként oltva is vagyok covid ellen, teljesen nonszensz, hogy így is üljek otthon bezárva

2021. nov. 10. 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!