Az emberek szándékosan nem realizálják milyen rossz a járványhelyzet?
Mi a célja annak megállapításnak, hogy rosszabb a helyzet?
Ki oltakozna, ha a hírek az ellenkezőjét kommunikálnák?
Realizál = megvalósít. A magyar nyelvben ezt jelenti.
Nyelvpusztító amerikanizmus olyan értelemben használni, hogy "rájön" , "tudatosul benne"
Akinek fontos a magyar nyelv, az jegyezze ezt meg.
Tavaly egy németül beszélő indiai származású virológus arról beszélt, hogy járvány alatt nem szabad oltalozni, mert a mutációkat hozhat létre.
Minden "független" szakértő legyintett rá.
Egyébként akkor a YouTube Doktor úr, Zsolt is ellene beszélt, arra hivatkozva, hogy ez az ember egy volt bio techcég fejese volt, akit eltalarítottak az útból.
9# akkor te maradj otthon évekig. Más szeretne normális életet élni. Eddig is voltak vírusok, számomra a járvány előtt is egyértelmű volt, hogy rendszeresen kezet mosok és egész évben erősítem az immunrendszerem.
Pár éve így is bekaptam egy influenzát, hasonló tünetekkel, mint a covid. Mégsem állt le a világ korábban az influenza miatt. Pedig őszi, téli hónapokban mindig jelen volt.
Egyébként oltva is vagyok covid ellen, teljesen nonszensz, hogy így is üljek otthon bezárva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!