Most,hogy lassan megtelnek a kórházak várhatóak újabb lezárások?
Már 4522 covidos beteget ápolnak kórházban és 452 ember van lélegeztető gépen a mai covid jelentés szerint.
Lehetséges lenne,hogy emiatt visszatér jó pár korlátozás(pl távoktás,home office kötelező maszkhasználat stb...)Mert ugye tavaly amikor hasonló számoknál jártunk akkor már rég bevezettek nagyon erős szigoritásokat.
10 es
Én magyarázzam el a Göbbelszi propaganda hogyan működik? :D
Nem én hazudom hogy a szecsuáni mártás amit túlárazva közvetítőn keresztül szétloptak miért nem ér semmit? :D nem én vagyok kormányon :D
6:
“ hogy fognak választást nyerni ha elszabadul a vírus?”
Úgy, ahogy eddig. Szerinted az ellenzék miért nem mondja hogy azonnali lezárást és kijárási tilalmat akarnak? Mert a szavazók nem akarják. Akkor se lesz lockdown, ha a fél ország beledöglik.
Kiegeszitve az elozo valoszamat(16)
Sok magyar még csak nem is rendes oltást kapott hanem kínai szutykot
Minek. Nincs összefüggés. Legalábbis korábban pont akkor volt több beteg, amikor szigorúbbak voltak a korlátozások.
Különben is, az alapbetegségeket kellene gyógyítani, mert a covid is főként azokat viszi el, akiknek más bajuk is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!