Ez volna Márki-Zay akkora nagy demokráciája? Komolyan valaki erre szavazna?
Nagyokat alkot ez a fantasztikus elme. Ja, igaz, a mondanivalóját kiforgatta, elferdítette a hazug kormánypropaganda, ő ezt nem is így értette. Háppersze.
LOL
Engem pedig Rákay Philip, Hollik, Navrasics tiltott ki az oldaláról, pedig teljesen normális hangnemben nyilvánultam meg :D
1. Deák Dánielt kitiltani nem a szólásszabadság eltiprása, hanem a vállalhatatlan stílusának az egyenes következménye.
2. A határon túliakról mi lenne, ha azt olvasnánk amit ő mondott, nem azt amit a Magyar Hírlap szerint mondott?
"MARAD A HATÁRON TÚLI MAGYAROK SZAVAZATI JOGA
A leghatározottabban szeretném kijelenteni: marad a határon túli magyarok szavazati joga. Ez az ellenzék közös álláspontja, ebben konszenzus van.
Vannak, akik azon háborognak, hogy Orbán Viktor egyfajta szavazatvásárlásra használta fel a határon túli magyarokat, a saját politikájának a támogatására, sokszor a korrupció fenntartásával. De a konszenzus, ennek ellenére is az az ellenzéki közösségben, hogy szerzett jogokat nem lehet visszavenni.
Ráadásul nem az a kérdés, hogy a határon túli magyaroknak a szavazati jogát bárki is vissza akarná venni, hanem az, hogy ezt a szavazati jogot bővítve konkrét képviselőket is küldhessenek a magyar parlamentbe. Ezt én személy szerint támogatom. Ha a magyarországi német kisebbségnek, lehet saját képviselője a parlamentben, miért ne lehetne például a határon túli magyaroknak is saját képviselője a magyar parlamentben?"
Igazából a kérdezőnek és a 8-asnak is igaza van. MZP mindkettőt mondja attól függően ki hallgatja.
MZP amúgy bármit mondhat úgy sem lesz frakciója ami megszavazza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!