Így is meg lesz az elszámoltatás hogy Péter fogja vezetni a kormányt és nem Klári?
Figyelt kérdés
2021. nov. 8. 14:43
21/29 anonim válasza:
#20: Én a Fidesz programjára lennék kíváncsi, hol tudom megtekinteni?
22/29 anonim válasza:
21
Keversz valakivel, mert nálam nem az a téma. Én a 20-as hozzászólást írtam.
23/29 anonim válasza:
#22: Nem keverlek, de írtad, hogy az ellenzéki program csak üres panelekből áll. Ezért gondoltam, hogy a Fideszét tartalmasabbnak tartod, ezt szeretném átolvasni. Hogy legyen egy összehasonlítási alapom.
24/29 anonim válasza:
23
A Mi Hazánkra szavazótáborát erősítem, azoknak legalább realista programja van, és nem üres vakerolás szépen egymásra halmozva.
De ha ti megelégedtek az olyan üres populista ígéretekkel, hogy "több Európát" meg "több demokráciát", hát egészségetekre. Ezek valakinek biztos fontos dolgok :)
25/29 anonim válasza:
#24: A Mi Hazánk kevesebb Európája és oltásellenessége sem győzött meg :)
26/29 anonim válasza:
25
Ettől még ugyan az marad az ellenzék programja, amiről írtam: üres.
De figyelemmel kísérem továbbra is őket, hátha esetleg felérik ésszel, hogy normális dolgokkal foglalkozzanak amit programnak lehet nevezni.
27/29 anonim válasza:
#26: Értem, rendben. Egyelőre tudomásom szerint még folyamatban van a program előkészítése, térjünk erre vissza akkor, amikor teljes terjedelmében meglesz.
28/29 anonim válasza:
27
Azért ez szánalmas. Jövőre választás és nincs kiértékelhető program.
29/29 anonim válasza:
Igen. De ne úgy képzeld el, hogy a választások utáni hétfőn orbán már a Csillagban van. De lesznek perek, és igen, lesznek bebörtönzések is szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!