Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha itt is több hetes áram &...

Ha itt is több hetes áram & fűtéskimaradás lenne télen, mint nyugat-európába, milyen társadalmi következményekkel járna?

Figyelt kérdés
Ugye nem lenne mobil, így nem lehet tüntetést szervezni. Az emberek meg maguktól nem mennek ki a hideg utcára, főleg ilyenkor, na meg ha esik és ez az évszak nagyon latyakos. Nem lenne frigó, TV, PC, Laptop, mosógép és mosogató sem. Home office nem játszik. Mi lenne itthon egy nyugatihoz hasonló energiaválság esetén?

2021. nov. 8. 09:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Fosztogatások lennének. Mivel áram nélkül pár nap alatt az összes távfelügyeleti rendszer leállna, a kisebbségnek ez lenne a kánaán. Még a rendőrséget se tudod felhívni, mert telefon sincs, tehát bárkit bármikor ki lehetne rabolni, megölni, stb. És meg is tennék, mert tudják, hogy így sincs következménye, úgy meg méginkább nem lenne.
2021. nov. 8. 10:18
 12/18 anonim ***** válasza:
84%

Az emberek fele elektromos hősugárzőt venne, hogy ne fázzon ha nem lesz áram...mert kb annyi esze van. 🤣

Egy része mindent megfőzne ami be van tárazva a figóba és várná a világ végét.

Olajos halat, májkrém és készétel konzervet nemigen lehetne kapni, mert mind felvásárolnák.

Már a hírre is kiürítenék az összes ATM-et. Mondjuk ennek legalább lenne valami értelme.

2021. nov. 8. 10:18
 13/18 anonim ***** válasza:
86%
Nyugaton sem lesz többhetes áramkimaradás. Meg lehet nyugodni.
2021. nov. 8. 10:19
 14/18 anonim ***** válasza:
49%

Megnyugodni?

Amikor ha valaki ír egy tanulmányt, vagy egy véleménycikket, akkor nálunk el lehet hitetni az emberekkel, hogy az egy globális mesterterv, ami kifejezetten a mi nagyszerű társadalmunk ellen született.

2021. nov. 8. 10:22
 15/18 anonim ***** válasza:
83%
14: igaz, a konteó hívők bármit képesek elhinni
2021. nov. 8. 10:58
 16/18 anonim ***** válasza:
Erre majd akkor térjünk már vissza, amikor a vázolt dolog megtörténik nyugat europában, mert addig.
2021. nov. 11. 20:47
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez komoly? Elöre meg van mondva, hogy nyugaton több hetes áramkimaradás lesz? Újabb húzás az EU-ellenes kormányunktól? Majd ök megvédenek minket a pusztulástól? Vagy rezsicsökkentés címén lekapcsolják majd az áramot 1-2 hétre?

Ja nem! Tudom már! Haldoklik a nyugat.

2021. nov. 12. 07:50
 18/18 anonim ***** válasza:
48%
Én már kitanulmányoztam hogyan kell nyúlcsapdát állítani, plusz van pecabotom is. Pecázni már tudok, viszont a nyúlcsapdát még nem teszteltem. Lehet érdemes lenne mielőtt beüt a krach, hogy ne akkor döbbenjek rá, hogy rosszul értelmeztem a videót viszont újranézni meg már nem tudom mert nincs semmi. Meg is van a hétvégi program! Készüljetek ugrifülesek, jövök!
2021. nov. 12. 09:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!