Lesz valaha békés együttélés Magyarországon, a romák és az emberek között?
Figyelt kérdés
2021. nov. 7. 20:04
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
30 szavazat
2/15 anonim válasza:
Ezt a libsik megfogják támadni azt tudod....
4/15 anonim válasza:
Ezzel azt akartad mondani hogy a romák nem emberek? :D
5/15 anonim válasza:
Nem, evtizedek ota az orszag szegyenei. Es ez nem is fog valtozni.
6/15 anonim válasza:
Nem. A magyarok normális országot akarnak, de ha a romákon múlna Banglades lenne az országból
7/15 anonim válasza:
Ahogy sok nyelvjárásban az 'ember' férfit jelent, ugyanúgy 'roma' eredeti jelentése is ez volt.
Úgyhogy a kérdés felvetése megtámadhatatlan.
8/15 anonim válasza:
Én viszonylag liberálisnak vallom magam, de BAZ megyei vagyok:
Szerintem ha az elmúlt 200 évben sem sikerült integrálódniuk, akkor ezután sem fognak...
Tökmindegy milyen *izmushoz állnak közelebb a nézeteid, a söpredék az söpredék marad.
9/15 anonim válasza:
Furán van a kérdés megfogalmazva :)
10/15 anonim válasza:
A bűnöző rétegük még jobban fog lopni, csalni, hazudni, öregeket agyonverni stb. És járni fognak ki-be a börtönbe. Aki meg kitör, tanul és normálisan él, azok ugyanúgy letagadják a roma voltukat. NEM fognak integrálódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!