Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem nevetséges, hogy a fidesze...

Nem nevetséges, hogy a fideszesek nagy része még mindig a migráncsoktól retteg?

Figyelt kérdés
2021. nov. 7. 14:12
 1/9 anonim ***** válasza:
16%

Nem, mivel folyamatosan százezrek érkeznek Európába. Az nevetséges, hogy lövésed sincs mi történik Európában, ebben az esetben Spanyolországban, Görögországban, Olaszországban, vagy épp a Törököknél.

Ezért persze nem csak te vagy a felelős, hanem a média is.

2021. nov. 7. 14:15
 2/9 anonim ***** válasza:
73%
De.
2021. nov. 7. 14:15
 3/9 anonim ***** válasza:
22%
Igenis rettegünk. Nemrég láttunk néhány gyanús alakot a faluban és utána eltűnt a szomszédasszony kedves ciromos cicája. Szegény állat. Biztosan megették a migránsok. Nekem is van három macskám és nem szeretném ha megennék azok az alávaló gazemberek.
2021. nov. 7. 14:21
 4/9 anonim ***** válasza:
44%
Nem az valós a veszély, fel is veszem az alufólia csákót hogy a covidos mutáns muszlimzsidó migránsok ne tudjanak olvasni a fejemben.
2021. nov. 7. 14:24
 5/9 anonim ***** válasza:
20%
Én adtam volna nekik sertésmájkrémet töpörtyűt meg véres hurkát mert éhesnek látszottak de nem kértek belőle. Nem is értem mit vártak, libamájat meg kaviárt. Aki ilyen válogatós az ne legyen migráncs.
2021. nov. 7. 14:33
 6/9 anonim ***** válasza:
20%
Kicsit nézz körbe Európában,ha nem vagy hozzá elég hűlye.Mindennapra jut egy kis késelés.Nem az eszkimók a végrehajtói.
2021. nov. 7. 14:42
 7/9 anonim ***** válasza:
84%

Hát még egyáltalán nincs vége, nincs megoldva, hiába mondja az ellenzék, hogy álprobléma.

Olyan ez, mint az éghajlatváltozás, örök témát ad a politikának, nem fog megszűnni, a következő generációk is küzdhetnek vele, következményekkel.

Egyébként van is összefüggés a két probléma között, mindkettővel foglalkozni kell egy felelősségteljes kormánynak.

2021. nov. 7. 14:42
 8/9 anonim ***** válasza:

"Mindennapra jut egy kis késelés"

Nem csak egy és nem kicsi.

2021. nov. 7. 16:09
 9/9 anonim ***** válasza:

#7,9

Linkeljétek be az elmúlt 1 hét késeléseit Európából,ahol bizonyíthatóan migráncs késelt.

2021. nov. 7. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!