Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Koltai Róbertnek itt igaza...

Koltai Róbertnek itt igaza van vagy nincs, hogy ő miért nem jut lehetőségekhez?

Figyelt kérdés
[link]
2021. nov. 6. 14:45
 1/4 anonim ***** válasza:
47%

Nem, nincs igaza. Egyszerűen Koltai egy nagyon egysíkú színész. Rengeteg pénzt kaptak az állami filmalaptól olyan rendezők, akik a díjnyertes filmjükkel kint mocskolták utána azt a kormányt, ami lehetőséget biztosított nekik a filmjük elkészítéséhez több százmilliós kerettel. Ezek a rendezők simán választhatták volna Koltait ha akarták volna.

Éppen ellenkezőleg, még 10 évvel a fidesz kormányra kerülését követően is többségben vannak a balliberálisok azok között akik lehetőségekhez, szerepekhez juthatnak az állami finanszírozásból. mert a döntéshozók között is többségben vannak.

2021. nov. 6. 14:49
 2/4 anonim ***** válasza:
93%
Elég sok filmben szerepelt, sőt rendezett. Miről beszél? De lássuk be, a Sose halunk meg illetve a Miniszter félreép után a többi már elég gyengusz lett, nyilván ezért nem nagyon számolnak már vele. Ez van, eljárt felette az idő.
2021. nov. 6. 14:50
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem itt igazam van vagy nincs, ő én miért nem nyerhetem meg a főnyereményt a lottón? Értelmetlen a kérdés, nem gyanús?

Miért ne gondolhatná úgy, hogy több lehetőséghez kéne jutnia akkor is, ha te vagy bárki - akár mindenki - más úgy gondolja is, hogy nem kéne több lehetőséghez jutnia? Mindenki azt gondol, amit akar. Véleményszabadság rulez.

2021. nov. 6. 14:51
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Mindazonáltal ha tudod, akkor az eredeti interjút hallgasd meg és ne a mandíneres verziót, mert lehet hogy helyenként teljesen más lesz az értelme a mondókájának.
2021. nov. 6. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!