Igaz az, hogy Márki-Zay Péter eltörölné a rezsicsökkentést?
Idézem a linkelt origo cikkből MZP állítását "rendkívül nehéz megszüntetni". Tehát nem lesz megszüntetve, mert nem lehet. Szó szerint ugyan ezt mondta a határon túliak szavazati jogáról is, mindegy hogy ő meg akarja tartani vagy sem, mert adott jogokat nagyon nehéz elvenni, ezért mindenképp megtartanák. A rezsicsökkentést sem akarja megszüntetni, pont azzal érvel, hogy túl nehéz lenne, túl nagy vállalás, amibe akár bele is bukhatna a kormány, ezért értelmetlen döntés lenne.
Ez most kb olyan, mint ha én azt mondanám, hogy nem akarok áttérni a bal oldali közlekedésre, mert sok baj lenne az átállással, majd jönne az origo, hogy én át akarok állni bal oldali közeledésre mert már most tudom, hogy "sok baj lesz vele". Ugyan ez történik most is, MZP pont azzal érvel a szavazati jog és a rezsicsökkentés mellett, hogy ezeket utólag már nagyon nehéz elvenni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!