Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A szavazóknak miért kellenek...

A szavazóknak miért kellenek a Mi Hazánk-féle nemzeti párt helyett az országot pusztító politikusbűnözők?

Figyelt kérdés

A két mérsékelt tömb csak rombolja az országot, a baloldal nagyon, az áljobboldal legjobb esetben konzerválja a rossz helyzetet, de nincs igazi gazdasági fejlődés, nem nő az életszínvonal, nem csökken az adósság, stb. Emberek halnak meg, mert nincs pénz a kórházakra, valószínűleg 10 ezrek haltak meg most, mert a kormány a beoltottsági aránnyal kampányolt ahelyett, hogy szigorított volna a járvány berobbanása előtt. Hatalmas a korrupció, mindenki folyamatosan hazudik, az ország brutálisan eladósodott, a magyarság száma nagyon gyorsan fogy, pár évtizeden belül kisebbségbe kerül saját hazáján belül is.

Valahogy mindez, a saját életük mégsem érdekli az embereket, életszínvonal, eladósodottság, fizetések mértéke, szolgáltatások minősége, semmi... Csak az, hogy még véletlenül se náci-fasiszta-stb. párt kerüljön hatalomra, vagy csak kicsit is hasonló, még ha semmi rosszat sem tenne. Ezek persze igazából nem is náci pártok, még csak nem is soviniszták, de ez sem számít. Az emberek valamiért rettegnek a széljobbtól, ezért akár bármit feláldoznak már a lehetőség ellen is, hogy kormányra kerüljön valami rá emlékeztető.

A külföld is nagyon elítéli a radikálisabb jobbot (persze nem az afrikait, közel-keletit, stb.), akár szankciókat is bevezetne, ahogy anno Haidert is támadták.

Ami még nevetségesebbé teszi ezt, az, hogy Magyarországon nem is lehetséges soviniszta párt, a magyar emberek sosem voltak soviniszták, hanem nagyon befogadóak, igazi liberálisok, még az elemi összetartás is hiányzik belőlük, már az is gond, hogy létrejöjjön egyfajta magyar nacionalizmus, patriotizmus.

Vajon miért éri meg az embereknek végigszenvedniük az életüket, csak ne XY segítsen rajtuk? Nemsokára kisebbségbe kerülünk, nagyon problémák lesznek hazafiasság nélkül. A gazdaság is rossz, a korrupció is hatalmas. A szélsőjobb, úgy tűnik, legalább akar segíteni az országon, és valószínűleg tudna is.

2021. nov. 6. 12:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
46%
#9: Milyen ötletei vannak az ügyről? Hogy nem kellenek korlátozások és nem kell oltás? Nagy ötlet, így biztos nem halnának meg újabb tízezrek.
2021. nov. 6. 13:33
 12/18 anonim ***** válasza:
50%
10/ Elnézést nem vettem észre az automatikus javítást, apropó a felsorolt módszertanok nem feltétlenül halálosak...:) Bár én már azzal is megelégednék ha a globalista, kozmopolita lényed elvitetnéd innen jó messze.. Én érzem kellemetlenül magam hogy ilyen gyökértelen paraziták létezhetnek.
2021. nov. 6. 13:39
 13/18 A kérdező kommentje:
11, ezzel pont én sem értek egyet, amit a vírustól gondolnak, elítélem, meg még pár dolgot, de hát emiatt nem akarom tönkretenni a hazámat, és bűnözőkre szavazni. Senki sem tökéletes. A Fidesz ölte meg eddig arányosan talán a legtöbb embert a világon, őket nehéz lenne alulmúlni... De tényleg jobb megoldás, mint az MH... Ez is csak egy kifogás szerintem, bármi az, amibe bele lehet kötni. A Fidesz ugyanúgy gyilkolt, nem érdekli, hányan halnak meg a hülyeségei miatt.
2021. nov. 6. 15:19
 14/18 anonim ***** válasza:
50%

"Nem hiszem, hogy sorkatonaságot, eu-kilépést akarnak, stb."

Bevezetné a sorkatonai alapkiképzést a Mi Hazánk Mozgalom, a bírósági bejegyzésre váró párt ezt saját alapítónyilatkozatában is leszögezte.

[link]

Dúró Dóra: Népszavazást kell tartani az EU-kilépésről a Mi Hazánk szerint

[link]

2021. nov. 6. 15:25
 15/18 A kérdező kommentje:
Ezek kiragadott dolgok, kifogások. A népszavazás még nem kilépés. Ezek tervek, mint az európai alapjövedelem, 300 ezres minimálbér, stb. Nyilván szakértők döntik el, mi lenne a jó. A sorkatonaságnak sincs értelme, kis létszámú, erős hadsereg kell. Esetleg egy 3 hónapos idő, az nem lenne olyan rossz senkinek. Ennek a sorkatonaságnak sincs értelme, kb. senki sem akarná, és nem hatékony. De ezekkel együtt is jobb ez, mint egy tönkretett ország.
2021. nov. 6. 16:52
 16/18 anonim ***** válasza:
75%
@12 Elannyira gyökértelen parazita vagyok, hogy évekig tanítottam magyar gyerekeknek magyar irodalmat, egy csomót önkénteskedem árvaellátásban meg hajléktalanszállókon, de nyilván egy magadfajta fotelnáci fogja megmondani, hogy ki eléggé jó magyar.
2021. nov. 6. 20:05
 17/18 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező!

Sorkatonaságról nem, csak sorkatonai alapkiképzésről beszéltünk. Nem egy egy éves, vért izzadós szolgálatra kell gondolni, hanem egy max. egy hónapra való behívásra, ahol alapvető honvédelmi ismereteket szerezhetnek a fiatalok.

Üdv, egy Mi Hazánk tag

2021. nov. 8. 22:38
 18/18 A kérdező kommentje:
Na ugye.
2021. nov. 9. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!