Mi a véleményetek Cseh Katalin eskuvojerol?
12# akinek habzik a szája, mert egy politikus esküvőt tart, az nem normális, politikai oldaltól függetlenül.
Nyilván mindenki Mészárosra gondol, ő nem politikus és az ország leggazdagabb embere, valamilyen szinten érthető módon érdekelte az embereket.
Katka eskuvojenek kielemezese abszolút visszataszító módon történt, teljesen indokolatlanul. Az, hogy külföldről rendelt ruhát meg volt kaja és dekoráció, nem valami nagy cucc szerintem, hogy erről rossz indulatúan cikkezni kelljen
"(az a mennyecske ruha kerül annyiba mint egy átlag lakodalom.)"
Na pontosan mennyibe, milyen márkájú? :D Mikor legutóbb olvastam az origot konkrétat nem tudtak mondani, csakhogy "itthon nem kapható", ami kicsit vicces kerülgetése a forró kásának.
"De az ilyen pártszolgáknak aztán sok értelme van politikáról és illemtanról beszélni.. :)"
Kezdjük azzal, hogy mennyire illedelmes fényképekkel visszaélni aztán úgy írni (szerző megjelölése nélkül), hogy drogozással vádoljuk a másikat? Őszintén érdekelne a véleményed erről.
14# milyen pártszolga? Azért, mert nem habzik a szám az esküvője miatt, még eszemben sincs a Momentumra szavazni vagy támogatni őket.
Szerintem az a visszataszító, hogy a meghívottak eladták a képeket a sajtónak, ők meg elég érdekes szalagcímmel hozták le.
Nagyjából 50 esküvőn voltam életemben, elég nagy a család és sok barátom is van.
Teljesen megszokott szerintem, hogy vőfélyt fogadnak a fiatalok és a vőfély irányításával játékokon vesznek részt. Az asztal alatt átmászás szerintem nem annyira szokatlan dolog. Jól érezték magukat, egészségükre. Aki ezen rágódik napok óta, szerintem keressen valami értelmesebb elfoglaltágot magának.
A szertartást és a lagzit a festői szépségű Haris Parkban tartották, ahol csak a bálterem kibérlése több millió forintba kerül.. :) [link]
A vendégeknek is ez volt a dress code. Ezért a legtöbb férfi világhírű olasz divatházak öltönyeiben, a hölgyek pedig akár több száz ezer forintot érő ruhákban jelentek meg.
Cseh Katalin egy Galia Lahav ruhában mondta ki a boldogító igent. A luxus ruhamárkának Magyarországon nincs üzlete, ellenben New Yorkban, Milánóban és Svájcban van.A menyasszonyi cipő miatt sem kell a momentumos politikusnak szégyenkeznie, hiszen az is egy olyan márka terméke, amely itthon nem kapható.
A gyémántberakásos eljegyzési gyűrű mellé egy különleges jegygyűrű dukált, amelyek összköltsége biztosan egymillió forint felett volt, de a tízszerese is lehetett.De nem csupán az ékszerek pompáztak arany színben; még a sütemények is aranyporral voltak bevonva, hogy a pár bizonyítsa vendégeinek.
Ui: menj tüntess vele az elnyomás ellen... :D világi bóhoc..
Továbbra is több misit keres havonta, teljesen legálisan, bevallottan. Az lett volna a meglepő, ha a sarki kínaiban vesz 5 ezerért egy cipőt, vagy ezüst, cikória berakású gyűrűt vesznek.
Más szinten él, mint mi itt a komment szekcióban. Ez van. Amíg nem az adóm ellopott részéből teszi, addig nem izgat. Szerintem nem ül a momentum annyira tűz körül, hogy ez lehetséges legyen.
Persze nem bízok én sem a politikusokban, semmi sem kizart
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!