Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A lopás, mutyi, korrupció...

A lopás, mutyi, korrupció emlegetése milyen hatással lesz a választásokra?

Figyelt kérdés

2021. nov. 5. 17:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hetes vagyok, egyetértek a kilencessel.🧡
2021. nov. 5. 17:51
 12/17 anonim ***** válasza:
48%
Ti mire veritek magatokat, Fidesz hívők? Az ellenzéki pártok emberei, lepkefingnyi rosszat sem tettek eddig ebben az országban a ti pártkatonáitokhoz képest?! Nem veszitek észre, még hazugságok árán sem tudnak semmit felmutatni a fake news gyáraitok! Szálljatok már magatokba!Ez semmi,ezt csak az agymosott, agyhalott fidesz szavazók hiszik el! 10 év múlva, amikor az unokáik, (gyerekeik?) azt tanulják az iskolában, hogy volt itt Magyarországon egy párt, a Fidesz akik szét lopták, tönkretették az egészségügyet,oktatást és miattuk halt meg többszáz ember, akkor megkérdezik tőlük: dehát anya,apa ki volt az aki hitt nekik és hatalmon tartotta? Vajon, megmondják az igazat? Kislányom, kisfiam többek között én is.
2021. nov. 5. 17:52
 13/17 anonim ***** válasza:

Hazudik ez a hm!

[link]

[link]

2021. nov. 5. 18:26
 14/17 anonim ***** válasza:

Az ellenzéki áttörés és demonstráció?

Vagy mi is ez?

[link]

2021. nov. 5. 19:39
 15/17 anonim ***** válasza:
Dehát az ellenzékben is megy a korrupció, lopás. Amikor kormányon voltak, még a hamisítiás is ment, az miért volt annyira jó? A diktatúra, meg a hibrid rezsim után most ez a lopás az új menő szóveg úgy látszik... mintha közben semmit sem adtak volna az országnak..
2021. nov. 5. 20:55
 16/17 anonim ***** válasza:
57%
Mit adtak? Megmondom én neked! Korrupciót, megosztást, uszítást és az EU-n belüli lejáratást! Orbánt már mindenki utálja az EU-s vezetők közül! Csak vétózni, és okoskodni tud! Erre aztán büszkék lehetünk! Még a norvégokkal is össze bírt veszni a m@rhája! Szeretnétek ha Putyin és Lukasenka mellé még ő is beállna,hogy egy egység legyünk? Megvan rá az esély!
2021. nov. 6. 10:19
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom.

Én már unom.

2021. nov. 8. 04:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!