Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Márki-Zay Péter a globalisták...

Márki-Zay Péter a globalisták adu ásza?

Figyelt kérdés

2021. nov. 5. 08:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

steven95-öt nem láttam a hashteg-ek között...

2021. nov. 5. 09:19
 12/14 Mansour ***** válasza:

Igen, a nacionalisták jobban szeretik, ha magyarok élősködnek rajtuk, mintha idegenek. Igen, a kormányt kiszolgáló média összefér a hazafisággal, ha és amíg a kormány is hazafias politikát folytat. A gyűlöletkeltés és a cinizmus sajnos a politika eszköztárába tartozik a világ legnagyobb részén. Undorító, de hasznos eszközök ezek. És igen, a konzultáció kitöltése a kormány melletti szimpátia egyfajta kifejezése, nem is nagyon van más célja.

Ha ehhez nem asszisztálsz, még nem feltétlenül vagy globalista, viszont aki anti-globalista, az sem feltétlenül Fidesz-párti.

2021. nov. 5. 09:37
 13/14 steven95 ***** válasza:
Ez most valami pozitív hatású védekező vélemény akart volna lenni, általánosítás? Hogy ha máshol is sz@r, az legitimálja az itteni helyzetet? Sajnos nem vettem meg, bármennyire jószándékból - érthetetlen, nyomatékosító és bagatelizáló ismétlés felhasználásaval - írtad is.
2021. nov. 5. 09:48
 14/14 Mansour ***** válasza:

"Ez most valami pozitív hatású védekező vélemény akart volna lenni, általánosítás?"

Nem, hanem próbáltam őszinte, tárgyilagos választ adni a kérdéseidre.

"Hogy ha máshol is sz@r, az legitimálja az itteni helyzetet?"

Nem legitimálja, és nem is célom, hogy bármit legitimáljak. A célom csak annyi volt, hogy a két oldal közötti szokásos adok-kapok helyett egy kicsit más szempontú válaszokat is kapj.

2021. nov. 5. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!