Márki-Zay Péter mennyire számíthat majd dk-s, illetve fideszből kiábrándult, jobb oldali szavazók szavazataira a választásokkor?
Tavasszal nem MZP-re szavazunk, hanem az Ellenzéki Összefogás jelöltjeire és listájára.
Az 800 ezer ember aki vette a fáradságot hogy elmenjen az előválasztásra, az országgyűlési választásra is el fog menni és az összefogás listájára fog szavazni. Vélhetően a családtagok többsége is.
És mindenki aki nem a hazug tolvajok pártján áll.
Értem
De gondolom bőven akadnak olyan fanatikus dk-sok is akik, azt az elvet vallják, hogy vagy Dobrevre szavaznak vagy senki másra
Rosszul gondolod. Ők pont olyan fegyelmezettek, mint a Békepride orbánista szavazói.
Meggyőződéses jobboldali nem szavaz olyan jelöltre, aki bevándorlóbarát, lmbt támogató.
Illetve,olyan pártszövetségben van, ahol nem ő a főnök,hanem a baloldaliak.
"De gondolom bőven akadnak olyan fanatikus dk-sok is"
Nem. Ilyenek nagyon kevesen lehetnek. A DK-sok legfontosabb célja leváltani Orbánt.
Egyébként elég egyértelmű, hogy egy MZP vezette kormányban helye lenne Dobrevnek is. És a Parlamentben is számítani fog a DK-sok szavazata. Valójában MZP (ha min.elnök lesz) sokszor fog egyeztetni Dobrevvel. És Dobrev akarata kisebb-nagyobb mértékben érvényesülni fog, mert hát ez a kompromisszumos együttműködés lényege.
Szerintem a DK-sok nagy többsége elfogadja őt és rá fog szavazni.
Úgy gondolom, hogy lesznek Fideszből kiábrándult jobboldali szavazók is szép számmal. Én is ilyen lennék, örülök, hogy végre van valós alternatíva.
A Fideszre ezúttal semmiképp sem szavaztam volna, MZP-n pedig gondolkodtam a DK miatt. De ha nem képesek a kormányoldalon normálisan kampányolni és helyette ezt a visszataszító egybites lejárató kampányt nyomatják, akkor így MZP-re fogok szavazni.
Egyetértek 8-assal.
Alapvetően jobboldali, konzervatív ember vagyok, mint MZP. Ha meg tud győzni arról, hogy ő sem engedi be a migránsokat, nem enged LMBTQ-propagandát az iskolákban, ill. nem szünteti meg a családi adókedvezményt, jó eséllyel rájuk fogok szavazni.
MZP nyilatkozott olyat, hogy sok dologban folytatná, amit a Fidesz csinál, csak korrupció nélkül. És erre nagyon sok ember vevő lenne az országban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!