Milyen intézkedéseket hozna a járvány ellen az ellenzék és Márki-Zay Péter?
Figyelt kérdés
Beszéltek egyáltalán erről? Vagy csak susmus van, mert népszerűtlen lenne, amit akarnak?2021. nov. 4. 06:11
1/4 anonim válasza:
Ez jó kérdés. Az adott kormány látja részletesen a járványadatokat és őnekik kell valamit kezdeni a költségvetéssel. Az ellenzéknek az akut helyzetre való részletes terve nincsen, mert miért is lenne.
Valami intézkedéseket ők is kénytelenek lettek volna hozni. Karigeri például már hetek óta ágált a tömegközlekedésen való kötelező maszkviselés mellett.
Ami tényleg másként alakult volna, hogy nem lennének keleti vakcináink. Orosz még csak-csak, de kínai szerintem biztosan nem. És nem lenne ez a háború mánia (nem hallottál volna olyan metaforákat, hogy háborút vívunk, a vakcina a fegyver, stb. és nem láttál volna fegyveres katonákat az utcákon).
2/4 anonim válasza:
Szerintem fizetőssé tenné a vakcinákat és rövid időn belül jól felemelné az árát,mert ha megfizethetetlen akkor egyértelműen kevesebben betegednek meg.
3/4 anonim válasza:
Járványhelyzetben többet különítene el az egészségügyre, mint a sportra vagy egyházakra.
4/4 anonim válasza:
Szerintem nem kényszerítené rá azokra az akaratát akik semmiféleképpen nem szeretnék beoltani magukat ugy mint a Fidesz de azért aki szeretné annak ugyan úgy lehetőséget adna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!