Nem gondoljátok, hogy a fidesz valamit elszúrt a védekezésben, ha több az diagnosztizált aktív COVID-os, mint amennyi a hatósági karanténosok száma?
#14 Na és Büntető feljelentést akárki tud tenni, még te is, és én is. A kérdés, hogy milyen ítélet születik.
Másfelől a COVID esetében bebizonyosodott, hogy nem egy-két halálesetről van szó.
Kérdező, te nagyon jól elkaptad a cikk lényegét, komolyan, besz@rok rajtatok😂
De segítek, itt nem a feljelentés a lényeg, nem az az érdemi információ😄 hanem az, hogy hogyan verték át a világot, benne Magyarországot h1n1 pándémiával.
Pont úgy, mint most. Az volt a főpróba. Ki mindenki benne volt.
Értem én, hogy mit akartál kihozni a cikkből, csak hát én meg azt mondtam, hogy egyáltalán nem biztos, hogy igaz az egész.
De ha igaz is lenne a H1N1 esetében, semmi sem bizonyítja, hogy a COVID esetében is igaz lenne. Sőt. Minden bizonyíték azt támasztja alá, hogy most egy komoly járvánnyal állunk szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!