Mi a véleményed arról, hogy az ellenzék még a kormánynál is durvább korlátozásokat vezetett be, ahol baloldali a polgármester?
A fővárosban például ahol baloldali polgármester van, sokkal durvább korlátozások vannak, mint ami indokolt lenne és amit a fidesz csinál. A fővárosi fenntartású intézményekben (még a fürdőkben is) maszkot kell hordani és egy csomó helyre csak védettségi igazolvánnyal lehet belépni. Sőt a tömegközlekedési eszközökön való maszkhasználatot is Karácsony erőszakolta ki a fideszből.
Mert ugye, aki akar az most is hordhat maszkot és be is oltathatja magát, tehát mindenkinek megvan a lehetősége, hogy megvédje magát, aki nem teszi, az vessen magára. És az is bizonyított, hogy az oltott is pont ugyanannyira fertőz, mint az oltatlan, csupán a betegség kimenetele lehet nála enyhébb, viszont aki nem oltat, az saját magát veszélyezteti csupán, de azt saját felelősségére teszi, tehát az állam megadta a lehetőséget, aki nem élt vele, az vessen magára. A maszkot is bárki bárhol felteheti, nem tilos. Viszont az egész rendszerben túl sok az ellentmondás és a korlátozások számos aggályt felvetnek, tehát csak nagyon óvatosan szabadna alkalmazni őket, ha más megoldás már nincs. Viszont az ellenzék úgy tűnik, hogy sokkal durvább eszközöket is bevet szó nélkül, és ez nem valami jó előjel.
NEM.FERTŐZ UGYANANNYIRA. nem erdekel a politika de nemzetkozi kutatasok bizonyitjak,hogy az oltott ha egyalzalan elkapja a koronavirust, akkor is csak kevesbe es alig 1-2 napig fertoz. tehat nem urit annyi virust, mint az oltatlan es nem hetekig is akar, mint az oltatlan.
a baloldal meg nyilvan szigoritana, mert arra alapozzak a valasztast, hogy mondhassak ok valoban meg akartak ovni az embereket a vilagjarvany idejen.
Ez meg aki akar oltakozzon es maszkoljon idetlenseg. Amig ez csak valasztas kerdese, addig ez a virus nem foig megallni.
Vagy azt hiszi barki is, hogy a tbc ellen kifejlesztett vedooltas is egy ev alatt tuntette el a tbct vagy a fekete himlo elleni.oltast eleg volt 2 evig adni? Amig nem lesz a nagytobbseg oltott felmeno rendszerben nem telik el x ev, adsig eselyunk sincs. Maximum remenykedhetunk, hogy az ujabb variansok bar jobban fertoznek es terjednek, de kevesbe betegitenek meg es vegul szepen elcsendesedik ez az egesz. Ha nem igy lenneugy is eszrevesszuk es nem fog neki semelyik oldal se orulni, se itthon, se a nagyvilagban.
Valaki nem akar tuntetni szegeny kisbabak kotelezo oltasai ellen? Akaratuk ellenere oltjak oket! A szuloket megbuntetik, ha nem viszik el a kotelezo oltasokra 2018 ota mar baranyhimlo ellen is oltanak, de hiaba akkor is elkapjak a baranyhimlot csak enyhebben a tunetek, kevesebb a kiutesuk es nem lesznek sulyosak a szovodmenyek. De nem valaszthatnak a szulok. Elotte valaszthattak, elotte meg nem is volt ellene vedooltas. Szornyu. Szornyu a tudatlansag.
Tudtatok, hogy elo, de gyengitett korokozot adnak a 15 honapos csecsemoknek? 3 vakcina egyben! Lazasak lesznek tole, betegek. Es nem tiltakozhatnak. Rajuk kenyszeritik kutatok, orvosok, a hatosag. Felhaborito.
Viccelek.
Ha 30.000 gyermek halt volna bele az orszagunkban ebbe a jarvanyba, akkor mit kovetelnenek szeri tetek az emberek a partoktol, a kormanytol?
nem akartam senkit megserteni, de a beka popoja alatt van a biologiai tudasunk, de vilagjarvany kezelesbol, vedooltasbol mindenki professzor es mindenki a szabad akaratarol es jogairol akar vedobeszedettartani. na ez a durva, nem a maszk
Kénytelen vagyok újra írni,hogy tisztázzam magam.
Kedves kérdező.
Nekem lett törölve az egyik hozzászólásom.De mint írtam kicsit később,nem fárasztom magam azzal,hogy megmagyarázzam neked a nyilvánvalót.
Már rég nem velem vitázol!
Csak a tisztesség kedvéért írtam!!
A mondat közbeni vesszőket meganulhatnád helyesen használni.Ha mellényomsz,az nem számít,mindenkivel előfordul.De a vesszőhiba...az már kicsit kínos.Mint az érvelésed a témába.
Pontozz le nyugidtan,szeretem,azzal csak örömet okozol.
Szép napot😂
"
A fanatikus hazudozó közülünk te vagy. ^^ Ennek gyönyörű beismerése, hogy a személyeskedésen, vagdalózáson kívül mást nem tudtál felmutatni.
Aki hisztizik amiatt, mert fel kell venni egy maszkot, és nem magától értetődő a számára, hogy embertársait megóvja, annak diliházban a helye. Magától értetődő, hogy megóvjuk egymást, emiatt hisztizni, ovis szintre vall."
Én oltáspárti vagyok. Be vagyok oltva 3 adaggal. Elárulnád nekem ha maszk akkora csodaszer, akkor a Vadászati kiállításon, Eucharisztikus ájtatoskodáson miért nem kellett hordani? Ja, hogy nersevikeknek nincs járvány, a pórnépet meg lehessen szívatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!