Hogy látjátok valósak Márki-Zay Péter állításai a Fidesz korrupcióról és a migráns betelepítésről, a lélegeztetőgép túlárazásról a HírTv-s mai interjúban?
én jobban szeretem, ha Márki mondja el mit szeretne, minthogy fideszes reklámok mondják el, hogy ő mit akar
én így látom a dolgot plusz a fideszes propaganda reklámnak már utálom a zenéjét
Tipikus fideszes logika.
Idézem Márkit: "A legnagyobb problémát nem a migránsok vándorlásában látom jelenleg, különben is, én nem ismerek senkit akit bántottak volna"
Erre a nagyokos fideszes: Na! Márki bevándorláspárti!
Csak azt nem értem, hogy ezt miből számolták ki.
Én jómagam sem a migránsok vándorolgatásában látom a legnagyobb problémát, ettől függetlenül NEM támogatom a betelepítésüket.
Másrészt meg ti ismertek egyáltalán bárkit akit bántottak? (a híradóban leadott, provokáló Jürgen nem számít annak)... Na ugye, hogy nem.
Tudja ezt egyébként a Fidesz is, nem az ő fejükkel van a baj. Ők tudják, hogy a birka szavazói nem néznek utána a dolgoknak, nem gondolják át a helyzetet, helyette simán bekajálják a FIDESZ szavát.
Csak ha az ember kicsit is használja az eszét akkor rájön arra, hogy attól, hogy valaki a legnagyobb problémát nem adott dologban látja, az nem jelenti azt, hogy pártolja is az adott dolgot.
Engem az fogott meg hogy a Fideszt Soros György építette fel pénzéből az elején. Ezt eddig nem tudtam..
Ezek után a baloldalt sorosbérencezni kicsit álságos.
"Ezt eddig nem tudtam.."
Akkor az is új lehet, hogy Orbán még 2001-ben több millió bevándorló befogadásáról beszélt.
(Bár a Fidesz kommunikációja szerint 2001 nagyon régen volt, míg 2006 nem.)
A "migránsokról" a véleményem és tapasztalatom, az hogy 99.9% -val semmi gond.
Szomszéd faluban közel 20 "betelepített" van, akik megkapták a kormánytól a tartózkodás és munkavállaláshoz az engedélyeket.
Helyi baromfi feldolgozóban dolgoznak becsületesen minimálbérért.
Olyan szag, és körülmények vannak ott, hogy én még 10x -ért se tenném.
A helyi "értelmiségi" és "kisebbség" rendszeresen provokálják őket,
egyedül nem is mennek sehova, de még így is beszólogatnak nekik és leköpik.
Volt hogy a boltba nem engedték be, mert "mocskos terrorista".
Nyugaton is vannak hasonló esetek, de nem ennyire mint a közmédia agymosása után.
Én csak azt csodálom, hogy nincs napi szinten tömeg verekedés miatta.
Ha velem bánnának így mint velük, nem hagynám ennyibe mint ők.
Ha meg még is megruháznák a kötekedőket, akkor a "migráns támadás" lenne a címlapon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!