Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Donáth Anna (Momentum) miért...

Donáth Anna (Momentum) miért olyan népszerű Redditen?

Figyelt kérdés

2021. nov. 1. 21:02
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

nem ezt mondtad, kifejezetten libsi-zöld-szélsőbaloldali kormányt mondtál

hazug libsi-bolsi

2021. nov. 1. 22:40
 12/25 anonim ***** válasza:
Vagy összekeversz valakivel, vagy hülyeséget beszélsz. :D Szociáldemokrata vezetésű kormányt jósoltam, Olaf Scholz kancellárságával, a libsik teljes mellőzésével.
2021. nov. 1. 22:45
 13/25 anonim ***** válasza:
nem ez az első alkalom, hogy hazudozol görögdinnye
2021. nov. 1. 22:48
 14/25 anonim ***** válasza:
Jaj istenem, nem szégyelled magad, hogy ennyire buta vagy? :D
2021. nov. 1. 22:49
 15/25 anonim ***** válasza:

Ha a szociáldemokrácia kommunizmus, akkor Norvégiában, Svédországban, Dániában, Finnországban, Belgiumban, Luxemburgban, Spanyolországban, Olaszországban, Portugáliában, Németországban, tartományi szinten Ausztriában, Máltán (csak hogy az első vonalat említsük) mind kommunizmus van. ;) Nem akármilyen bókokkal illeted a kommunizmust, nagy dicséret ez a kommunizmusnak. :D

Nem akármekkora ostobának kell lenni ahhoz, hogy valaki a szociáldemokráciát összemossa a kommunizmussal. Egyben alá is támasztottad a korábbi írásomat, a jobbereknek Nyugat-Európa bőven kommunista.

2021. nov. 1. 22:55
 16/25 anonim ***** válasza:

finnországban is az 50-es évek sztálinista politikusainak mindenféle rokonai meg komái a "baloldal?

röhögtesd még ki magad görögdinnye

2021. nov. 1. 23:01
 17/25 anonim ***** válasza:
Hát ez az, itt bukik a hazugságod, hogy ami baloldali, az mindjárt sztálinista. A saját hülyeségeidbe gabalyodsz bele, hülyejobber. ^^
2021. nov. 1. 23:03
 18/25 anonim ***** válasza:
Azèrt, mert kb 45-ös a lába.
2022. júl. 19. 20:36
 19/25 anonim ***** válasza:
Sokan verik rá.
2022. aug. 23. 22:34
 20/25 anonim ***** válasza:

kik használnak redditet?

ez most nem ilyen flegmázós lenézős kérdés, csak érdekel mert az a platform nekem valahogy mindig kimaradt így semmit nem tudok róla és a közösségéről (életkor, iskolázottság, nézetek). redditről mindig csak hallottam (azt is keveset) nem tapasztaltam

2022. aug. 24. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!