A baloldal miért sajnálja Király Júliát?Miért kapták fel az ügyét?
Ez a nőszemély volt az MNB vezetője, amikor Simorék hagyták hogy a nyugati bankok végigvigyék a devizahiteles rablóhadjáratukat. Ennek a kígyónak a börtönben lenne a helye.
Az is sokat elárul, hogy mikor Matolcsy 2013-ban kirúgta, a devizahitel válságból bőségesen profitáló, belga tulajdonú K&H bank ajánlott nekik igazgatói tanácsi pozíciót.
Elég jól megúszta amúgy, ha most csak rászóltak. Én speciel még a pesti belga nagykövetet is bekérettem volna a kormány helyében.
Szeretik sajnáltatni magukat.
Szerintem kifelé áll a rúdja a KBC-től, de jobban hangzik ez a sztori.
Volt egy tehetségtelen állatorvosból bankossá lett sógornőm.
Kirakták onnan is, mert nagy marhaságokat csinált.
Ő is Orbánt látta a dolog mögött.
Már a kérdésed is hazug.
Hogy lehetett volna az MNB vezetője, amikor az orbánista Simor volt az?
Vagy most nem a szerteszétszemű Matolcsy vezeti az MNB-t, hanem valamelyik alelnök?
Matolcsy meg azért rúgta ki, mert kellett a hely a a szolgalelkű pincsiknek, akik azt teszik amit a főnök mond.
3
Akkor már értem, hogy miért akarja Brüsszel, hogy az ellenzék győzzön.
Brüsszel pont lesz.rja, hogy nálunk ki nyeri a választást.
5
A nyilatkozataik alapján nem sz*rják le.
Dehogynem.
Az se érdekli őket, hogy 12 éve Orbán van hatalmon. Az EU-ban van mindenféle kormány, jogrend és bőven elférnek egymás mellett.
Az mondjuk nyilván nem tetszik az EU-nak, ha valaki mindenért tartja a markát, de közben ahol lehet keresztbe tesz.
#3 "az orbánista Simor"... XD
Ne állj még politológusnak.
Simor mondta fel a forint árfolyamsáv tartását, az volt az utolsó szög a devizahitelesek koporsójában.
Nem egy spontán ötlet volt, az első Orbán kormány kedvezményes lakáshitelezés ének visszavonásával kezdődött 2003-ban, amikor a devizahitelállomány 8000 milliárd volt ( a GDP harmada), akkor rúgtak.kiba létrát alóluk.
Ezermilliárdos extraprofitot jelentett a bankvilágnak.
7
Igen persze. Nem érdekli őket, de hazudozásokra alapozva 7-es cikkeznek, meg ilyen-olyan eljárásokat akarnak véghez vinni.
Ne írj több választ, mert nagyon rosszul hazudsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!