Szerintetek is a Torockai Lászlò a magyar emberek nagy remènysège!? Szerintem Ő egy Isten!
Goveret#
Jòl fut a szekèr a fidesz alatt mi?
Fáj az igazság?
Nekem alapbòl tök mindegy lenne, hogy fidesz, meg ridesz vagy pidesz...a lènyeg az lenne, hogy az országèrt, az emberekèrt tegyen, ha már hatalmon van, csak sajnos sarnak mindenkire magukon kìvül!!!
Egèsz Euròpa egy rakás ...
Hülyènek nèznek mindenkit a cègeikkel, az oltásaikkal meg a hullámaikkal, az lmbtq-jukkal, a mèdiájukkal.
Amúgy bassa meg a krumpliját, mert amúgy sem futja többre egy mai magyar átlag fizetèsből!Azt majd megtermelem magam.
Mellesleg kitèrnèk arra is, hogy pl. Nèmetországban mièrt nem rúgnak ki egy egèszsèügyben dolgozòt sem, ha nincs beoltva???????
6# Ha roma vagy ès tènyleg bìrod a csávòt, akkor nagyon okos ember vagy!
Bìrlak👍
Akkor szavazz ès nem lesznek èrdekkèpviseleti problèmáid, bármilyen csoportot is kèpviselsz!
A magyar emberek többsège nem hülye ès egyèrtelműen elege van abbòl, hogy az amúgy sem ròzsás èletszinvonal mellett, már èlni sem hagyják az embert.
Ki kell paterolni az èlősködő here multikat az országbòl!
Inkább támogatnèk egy magyar oligarhát, hogy èpìtsenek gyárakat, rakják rendbe a mezőgazdaságot stb.
EMBEREK, SEMMIVEL nem tartoztok az idetelepült külföldi multiknak!!!!!!!!!! Tèged èhbèrèrt dolgoztatnak, a hasznot elviszik ès mèg a szabad akaratoddal is rendelkezni akarnak! Ezt az eszmèt ki kell ìrtani!!!!!!!
Tudom, csak viccből mondtam😉
Èrtèkelem a figyelmessèged, de teljesen nyugott voltam, vagyok ès leszek...
11-es
baromira mellelotttel te majom!
NEM vagyok fidesznyik! meg veletlenul se ja ezs "libsi" sem!!
en nem szavazok egyik tolvajra sem!!
de van velemmenyem!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!