MZP mégis hogy akar választást nyerni 100 ezer lájkkal?
Szavazatok kell szerezni nem lájkot, mert abban a Jobbik/Jakab a menő közben meg senkit nem tudnak lassan elvinni az urnák elé.
Engem azért érdekel mi lesz MZP-vel, mert folyamatosan csinálja a hülyeségeket de valahogy a sok fanatikus ettől csak még lelkesebb lesz és nem látják mennyire nem ért ahhoz amit csinál.
Mzp csak nem rég lett ismert. Omen régóta ismert és az oldala és nagyon régi.
Ja és az nem lájk, hanem követő. Én is követem és sokan Omen Viktort, hogy röhögjek a baromságain.
ma 20:24
Csongrád 4-ben nem Lázárt imádják az 52%-os eredményével? :) Hódmezővásárhelyen is 40-50% között kapott mindegy egyes választókerületben, szóval azért elég nehéz lesz őt megszorítani.
Szerinted mondjuk jó húzás volt az MKKP-nek befutó helyet ajánlani amikor pl. az 56-os "megemlékezésükre" annyian mentek el mint az összellenzékire?
DKnak alig van lajkja megis a legerosebb ellenzeki part.
Nem a lajkok szamitanak.
Van aki lajkolta Orbant de mar nem szimpatikus naki, csak elfelejtette unlike-olni.
Az is lehet hogy valakinek 2-3 profilja is vagy es ugy lajkolta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!