Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért vagy oltásellenes?

Miért vagy oltásellenes?

Figyelt kérdés

2021. okt. 31. 18:48
A kérdező szavazást indított:
Nincs is Covid, ez csak félelemkeltés.
Csak olyan mint az influenza..
Tartok az oltás esetleges mellékhatásaitól.
Félek a tűtől.
Nekem ne mondja meg senki hogy mit csináljak, emberi jogaim vannak.
Más.
37 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
44%
Mert van eszem.
2021. okt. 31. 18:50
 2/12 anonim ***** válasza:
17%

Én már egyszerűen nem tudom máshogy gondolkodni, mint úgy, hogy meghalhatok az oltástól is.

Így viszont ha beoltatom magam, tényleg meghalok (oltott ismerős mondta, nem kis cinizmussal)

2021. okt. 31. 18:50
 3/12 anonim ***** válasza:
97%
Amúgy, ha félelemkeltés, akkor miért olyan nagyon határozott partnerek ebben pl az iskolák?
2021. okt. 31. 18:51
 4/12 nemaRendőrség ***** válasza:
63%

Alapvetően nem vagyok oltásellenes.

Pl tetanusz oltásra "gyakran" járok.

Mert magam szerelem a kerékpárom és segítek traktort szerelni ha kérik, ez a kettő meg eléggé táptalaja.

De ha egy oltásnak nagyobb a kockázata mint a betegségnek akkor azt inkább nem kérem.

Influenzát sem kértem soha, mert influenza szerű mellékhatásokat produkál, és akkor pedig inkább vállalom, hogy elkaphatom.

Persze én csak egy 20 éves több diplomás, rendszeresen mozgó, étkezéssel törődő mérnök és hobbi szinten egyetemi oktató* vagyok.

És úgy szétnézve a hasonló embereken a covid egy gyengébb megfázás volt a legrosszabb esetben.

Oltás után pedig 4 ismerősöm került be vakbél műtétre, egyiknek azóta szívizom gyulladása is lett.

Mondanám hogy véletlen, de a szívizom gyulladás ismert mellékhatás, a vakbél pedig az orvosok szerint 100ból 99 esetben oltott személy. És megsokszorozódott a műtétek száma sajnos

*nem hazugság, mérnöktanár lehet bárki akinek van egy diplomája a témában. Szeretek tanítani és a hobbi projektjeim ki tudom adni tudományos munkaként

2021. okt. 31. 19:11
 5/12 anonim ***** válasza:
71%

Mit ertesz oltasellenes alatt pontosan?

Az oltasellenesnek szamit, akinek semmi baja az oltasokkal, csak a kiserleti fazisban levo covid oltasokat nem akarja beadatni sajat maganak?

2021. okt. 31. 19:17
 6/12 anonim ***** válasza:
40%

Azért mert túl van fújva, nagyrészt csak egy hisztéria. Mint az influenza, csak azt már megszoktuk.

Másrészt nem készülök sehova külföldre, akkor meg minek.

2021. okt. 31. 19:18
 7/12 anonim ***** válasza:
70%
Én covid hisztériaellenes vagyok. Nem vagy az oltások ellen, csak nem lehet engem belehergelni.
2021. okt. 31. 19:32
 8/12 IV. KecskeShajt ***** válasza:
25%
Nem félek a vírustól.
2021. okt. 31. 19:41
 9/12 anonim ***** válasza:
49%

1. "Persze én csak egy 20 éves több diplomás,........"

2. "Oltás után pedig 4 ismerősöm került be vakbél műtétre...."

3. "...a vakbél pedig az orvosok szerint 100ból 99 esetben oltott személy."

1. Én pedig a Marsról költöztem ide, mert itt jobb a szociális ellátás.

2. A vakcinának (bármelyiknek) annyi köze van a vakbélgyulladáshoz, mint neked az intelligenciához.

3. Az az orvos, aki ezt állítja, nem téved. Ugyanis mindenki kapott élete során legalább egy oltást, de inkább kb 30x, élete során. TBC, stb. De legalább tetanusz szérum. Szóval, 100 vakbélgyulladásosból 99 oltott, az az egy pedig, aki nem, azt valószínűleg csak most találták meg az őserdőben.

2021. okt. 31. 19:51
 10/12 nemaRendőrség ***** válasza:
33%

#5 vagyok.

Nincs okom hazudni, online vagyunk névtelenül.

A "20 éves" viszont "húszon éves" akart lenni, azt beismerem, nem figyeltem hogy átírja a telefon.

2021. okt. 31. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!