Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kedveled Puzsér Róbert munkáss...

Kedveled Puzsér Róbert munkásságát?

Figyelt kérdés

2021. okt. 31. 18:24
A kérdező szavazást indított:
Igen, baloldali
Nem, baloldali
Igen, centrista
Nem, centrista
Igen, jobboldali
Nem, jobboldali
32 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
59%
Nem. Mit lehet azon az emberen, mint "munkásságot" tisztelni? Segíts már kérdező, mit tud Puzsér felmutatni? Mert csak bejárja a médiát ahol megpróbálja osztani az észt, sokat ordibál. Mi az ami Puzsérnak a munkássága?
2021. okt. 31. 18:27
 2/8 A kérdező kommentje:
#1 Én nem kedvelem, baloldali vagyok. Nem igazán tudok segíteni :D
2021. okt. 31. 18:28
 3/8 anonim ***** válasza:
69%

Igen kedvelem, centrista vagyok.

Jól oda szól mind a két szektának, nem kettős mércézik. És néha rohadt vicces tud lenni, amikor kifiguráz valakiket, parodizál 😆

2021. okt. 31. 19:10
 4/8 Nemzeti konzervatív ***** válasza:
84%
Én jobber vagyok és kedvelem.
2021. okt. 31. 19:18
 5/8 anonim ***** válasza:
76%
A nem politikai jellegű munkásságát igen.
2021. okt. 31. 19:24
 6/8 anonim ***** válasza:
75%

10 éve követem a munkásságát már és még ha több kérdésben sem értek vele egyet, mondhatom, hogy ő egy igazi példakép.

Nem hibátlan ember, de nem is állítja, felvállalja a hibáit is. Nem csúszik-mászik azért, hogy mindenki szeresse, hanem őszintén kimond népszerűtlen dolgokat, amivel potenciálisan követőket veszít. Minden megnyilvánulása belső meggyőződésből jön, tényleg gondolja amit mond, nem számításból, pénzért vagy manipulációból teszi.

Ő öszintén kívülálló, független és ehhez konzisztensen tartja magát. Centrista, mind a két oldal keményen megkapja a kritikát, legtöbbször egyszerre.

Amit ő tesz, hogy próbálja a fiatalokat erkölcsi, morális szinten jobbá tenni, mint a korábbi generációkat, hogy ne válljanak a multinacionális vállalatok, a bulvár, a jobb és bal politikai szekértáborok játékszerévé és erre időt, energiát szán. Tényleg az ország jövője érdekli és nem a saját sikeressége, a saját főnökét is kritizálja, ha erkölcstelenséget érzékel.

Saját magánéletét nem árusítja ki, élettársáról, gyermekéről nem beszél nyilvánosan, nem szerez velük szimpátialájkokat, pedig magánemberként egy nagyon erősen empatikus ember. Személyesen is találkoztam vele párszor és a 2 órás műsora után vette a fáradtságot mindig, hogy az összes fiatallal egyesével beszélgessen, fotózkodjon, dedikáljon, még akkor is, amikor ezer más dolga volt a munkájával és családjával kapcsolatban is. Nagyon örülök, hogy rátaláltam a műsoraira és hogy 10 év után sem árulta el az elveit, sőt, manapság sokkal összeszedettebben és komolyabban nyilatkozik, hogy már nagyobb a követőtábora és így a felelőssége is.

2021. nov. 3. 12:23
 7/8 anonim ***** válasza:
76%
Én kedvelem őt, mert ki meri mondani, hogy ami szar, az szar. A tehetségkutató műsorban is egyedül ő pontozta le a hulladék előadókat. A filmek terén sem érdekli mi a divatos. Mer szembe menni az árral.
2021. nov. 5. 08:06
 8/8 anonim ***** válasza:
37%

Én nem igazán értem hogy mit beszél

Nem értem mért nehéz úgy beszélnie hogy az átlag ember is megértse

Hogy kedvelem-e?

NEM ki nem állhatom a kinézetét a beszédét azt hogy azt hiszi ő tud mindent a legjobban és sorolhatnám

Amúgy már többször is megnéztem a mondatait az értelmező kéziszótárban hogy mi mit jelent és elég gyakran a mondatnak nincs értelme

Üdv. Posztkádárizmus és narratívák

2021. nov. 7. 19:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!