Akik szerint a Fideszben van a legtöbb meleg politikus, tudnának sorolni név szerint párat?
Nincs ilyen, nem is mondtam, hogy van.
Kérdező, ha azt mondod, hogy Szájer kétségtelenül meleg, akkor bizonyítsd!
Csak semmi kettős mérce! :D
Ha bizonyítékot kértél más esetekben, de te azt mondod, hogy ő meleg, akkor tessék bizonyítani! :D
Igazad van! Sajnos nem tudom bizonyítani. Úgy gondoltam, hogy a melegorgián való részvétele elegendő bizonyíték, de aztán jobban belegondoltam és arra jutottam, hogy mégsem minden kétséget kizáróan az.
Ezért visszavonom kijelentésemet, Szájer nem minden kétséget kizáróan meleg.
Ezért a kettős mércére hivatkozva arra kérem a jelenlévőket, hogy bizonyítékok hiján ők is vonják vissza rágalmaikat az említett fideszes képviselőkről. :)
Már hogyne lenne. Részemről volt, mert én bizonyítékokat kértem arra, hogy Szájeren felüli említett fideszes politikusok melegek, közben meg kijelentettem Szájerről hogy meleg. Te (egyébként tök jogosan) bizonyítékot kértél tőlem arra, hogy Szájer meleg. Én nem tudtam erre bizonyítékot felmutatni, ezért visszavontam a kijelentésemet.
Most én kérek bizonyítékokat a korábban említett fideszes politikusok homoszexualitására vonatkozóan. És kerüld a kettős mércét, vagy bebizonyítod, ha nem tudod bebizonyítani visszaszívod, ahogyan azt én tettem. :)
Lehet, hogy nem náluk van a legtöbb meleg politikus, de az tuti, hogy náluk van a legtöbb képmutató, hiteltelen, álszent politikus.
Akik a maguk által bőszen hirdetett értékrenddel homlokegyenest szembemennek.
Szájerrel nem az volt a gáz, hogy meleg, hanem az, hogy melegellenes politikát szolgálta.
Ugyanez a helyzet a családcentrikussággal és a keresztény értékrenddel is.
Most komolyan! Hány fideszes politikus követi hitelesen Jézus tanait? Vagy legalább törekszik rá, ha néha meg is botlik?!
Én inkább olyanokat látok, akik Orbánt bálványozzák, és elvakítja őket a hatalom és a pénz.
Cinikusok, stb. de Jézus egyáltalán nem ezt tanította, ellenben megmondta, hogy lesznek, akik az ő nevét emlegetve nagy dolgokat tesznek, mégis távol vannak Istentől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!