Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Márki-Zay Péter szerint még...

Márki-Zay Péter szerint még egy migráns se bántott sehol senkit, teljesen elmentek neki otthonról?

Figyelt kérdés
2021. okt. 30. 12:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Megdöbbentő felvétel: Orbán Viktor kvázi meghívót küld a migránsoknak Magyarországra

https://www.youtube.com/watch?v=TAPldi3SYmg

2021. nov. 8. 14:52
 12/15 anonim ***** válasza:
#11: tényleg egy 20 évvel ezelőtti felvétellel akartok kést tartani Orbán nyakához? nem semmi. Azóta kb. az egész világ megváltozott, de nagy taps érte.
2021. nov. 8. 14:57
 13/15 anonim ***** válasza:
#12 Valóban, akkor még tömeges munkanélküliség volt. Aki tehette már akkor is menekült az országból, mert itthon nem tudott megélni. El is kellett gondolkodnom rajta rajta, hogy vajon mi a fenét is akarnak ezek.
2021. nov. 8. 15:06
 14/15 anonim ***** válasza:

#13: munkanélküliség volt, de nem tudom hogy ez a videó a Fidesz kormányzás alatt volt vagy már Gyurcsánynál. De Gyurcsány válasza a munkanélküliségre nem a munkahelyteremtés volt, hanem hogy "el lehet menni". Orbán multikat csábít Mo-ra, ami munkahelyeket teremt. Bonyolult folyamatok ezek, vannak olyanok amik függetlenül Orbántól az ő malmára hajtják a vizet, de sztem Orbán egy jó stratéga, és jó intézkedéseket hozott az országnak sokmindenben. Nem mondom, hogy hibátlan, de azt mondom, hogy egy igazi hadvezér, aki jól irányít, és jól kommunikál. Átlátok én is a néphülyítő mantráin, ezeket lehántva a Fideszről is úgy gondolom, hogy jól irányzottan intézkedik. Amit hiányolok, az csak a vidék, az elmaradott térségek felzárkóztatása, legalább egy általános-közép szintre, hogy ne éljenek gyerekek teljesen méltatlan körülmények között, csak azért, mert a szüleik nem vettek óvszert, kipottyantották őket a nagy semmire, vagy a családi pótlékra. HOgy az oktatásban a pénzügyi tudatosságra neveljék az iskolázatlan lakosságot is. Ezt pl. hiányolom, de sok dologban egyetértek velük.

Minden

2021. nov. 8. 15:32
 15/15 anonim ***** válasza:
#14 Ez 2002-ben volt. Legalábbis az egyik felvétel. Hogy a kormányváltás előtt, vagy után volt-e azt nem tudom, de akkor még biztos, hogy az az Orbán kormány munkanélkülisége volt. De akkor még nem is volt annyira rossz a helyzet. A legnagyobb gondok 2003-tól kezdődtek, már a szoci kormány alatt. Hidd el, voltam én is teljesen méltatlan körülmények között a Gyurcsány és az Orbán kormányok alatt is, pedig engem nem a nagy semmire pottyantottak ki a szüleim. Diplomások voltak mind a ketten, dolgoztak nagyon sokat egész életükben. Mint ahogy én is, és a testvérem is. Csak tudod az én korosztályomra külön népirtó törvények vonatkoztak mindkét jómadár részéről. Mert szerintük túl sokan voltunk. Hű, ezt nagyon sokszor elmondták, hogy mennyire sokan vagyunk. Gondolhatod mennyire jól esett hallani. Nehezen tudnám eldönteni, hogy melyiket utálom jobban.
2021. nov. 8. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!