Márki-Zay Péter szerint még egy migráns se bántott sehol senkit, teljesen elmentek neki otthonról?
Megdöbbentő felvétel: Orbán Viktor kvázi meghívót küld a migránsoknak Magyarországra
#13: munkanélküliség volt, de nem tudom hogy ez a videó a Fidesz kormányzás alatt volt vagy már Gyurcsánynál. De Gyurcsány válasza a munkanélküliségre nem a munkahelyteremtés volt, hanem hogy "el lehet menni". Orbán multikat csábít Mo-ra, ami munkahelyeket teremt. Bonyolult folyamatok ezek, vannak olyanok amik függetlenül Orbántól az ő malmára hajtják a vizet, de sztem Orbán egy jó stratéga, és jó intézkedéseket hozott az országnak sokmindenben. Nem mondom, hogy hibátlan, de azt mondom, hogy egy igazi hadvezér, aki jól irányít, és jól kommunikál. Átlátok én is a néphülyítő mantráin, ezeket lehántva a Fideszről is úgy gondolom, hogy jól irányzottan intézkedik. Amit hiányolok, az csak a vidék, az elmaradott térségek felzárkóztatása, legalább egy általános-közép szintre, hogy ne éljenek gyerekek teljesen méltatlan körülmények között, csak azért, mert a szüleik nem vettek óvszert, kipottyantották őket a nagy semmire, vagy a családi pótlékra. HOgy az oktatásban a pénzügyi tudatosságra neveljék az iskolázatlan lakosságot is. Ezt pl. hiányolom, de sok dologban egyetértek velük.
Minden
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!