Fidesz szavazók titeket nem zavar, hogy a fidesz állandóan a munkáltatók oldalára áll és egyáltalán nem képviselik a munkavállalókat?
Figyelt kérdés
Nonszensz, hogy előírták azt, hogy a munkáltatók megszabhatják azt, hogy be legyen oltva a munkavállaló. Nem vagyok oltásellenes, be vagyok oltva, de ezt akkor is borzasztónak tartom. Rabszolgatörvény is gyalázatos volt, meg a többi munkavállaló ellenes cselekedetük. Egyáltalán nem képviselik a munkavállalókat, inkább a jogukat csorbítják állandóan. Ezért is mennie kell jövőre a fidesznek és remélem Márki-Zay lesz a miniszterelnök.2021. okt. 30. 08:11
11/15 anonim válasza:
Ja mert aki nincs beoltva az veszélybe sodorja a többi dolgozót ? :D
12/15 anonim válasza:
Semmi értelme az oltásnak. Aki oltott is kerülhet kórházba, aki nem az is. Akkor nem mindegy? Oltassák csak, akik óhajtják magukat! Én senkit nem beszélek le róla
13/15 mindentudó99 válasza:
#12 Azért ez nem így van. Az oltott könnyebben átvészeli. Persze kivételek mindíg lesznek
14/15 anonim válasza:
Van olyan is, hogy a munkavállalók oldalára állnak a munkáltatókkal szemben.
Jövőre 20%-kal emelik a minimálbért, bérminimumot, hiába ellenzik ezt nagyon a munkáltatók.
Az oltás dolog meg ebből a szempontból semleges, szerintem ugyanannyira kedvező/ártalmas a munkáltatóknak és a dolgozóiknak is. Ez egy közös ügy.
15/15 anonim válasza:
"És megint csak ezért nem vagyok hajlandó beoltatni magamat, mert megint a kormány dönt."
Pont hogy nem, épp ez a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!