Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek mi a véleményetek?

Ellenzékiek mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

[link]

nézzétek meg a videót is :) na mi a véleményetek ? :)

2021. okt. 29. 17:39
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
66%

"...,hogy egy új kormány..." ezt akarta mondani. De mivel emberből van, és nem robot, mint egyes Fidesz droidok (khmm Hollik), ezért tévedhet.

Megbotlott a nyelve és ehellyett azt mondta: "...,hogy egy úr kormány...".

De persze a narancsosok szerint nem létezhet a Vityán kívül olyan vezető, aki ne lenne "Gyurcsány embere". Éppen ezért mindenbe bele akarják magyarzázni Gyurcsányt, Sorost, a migránsokat és a melegeket, hiszen ugye minden rosszról a világban ők tehetnek... (:

2021. okt. 29. 17:50
 12/34 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem az, hogy ott "Gyur(csány)"-t mond, belemagyarázás. Nem érzem egyáltalán a gy betűt, valójában az "új kormány"-ba keveredik bele, és "úr kojmányt" akart mondani, mint KaliGeli.
2021. okt. 29. 17:51
 13/34 A kérdező kommentje:
tisztán hallható a gy
2021. okt. 29. 17:52
 14/34 anonim ***** válasza:
33%

Te még nem ismered a mai modern technológiát?

Holnap könnyedén bebizonyítom, hogy te nő vagy minden létező kellékkel. Sőt, teszed a dolgod.

Holnapután könnyedén bebizonyítom, hogy te férfi vagy minden létező kellékkel. Sőt, teszed a dolgod.

Mindezeket videón. És akkor mi van?

Az úgy van, hogy az ember nézi a folyamatokat és elemez. Hosszú időn át. És könnyedén elmondja, mit fog mondani holnap Kunhalmi vagy Kocsis. Sőt, Gyurcsány. Vagy bárki, akit figyelemmel kísért. Nem szó szerint, tartalmilag, ahogy szándékozta. Ne mnagy ügy akkor se, ha sokaknak hihetetlen.

2021. okt. 29. 17:53
 15/34 anonim ***** válasza:
65%
Igazad van. Ha a feliratot nézem arra számítanék, hogy azt mondja ami azon szerepel. Kunhalmi azt mondja "egy úr kormány", míg a Fidesz ebbe magyarázza a felirat van végső kétségbeesesében, hogy "a Gyur(csány) kormány".
2021. okt. 29. 17:56
 16/34 anonim ***** válasza:
0%

Nem akart Gyúrcsányozni, így mondat közepén meggondolta magát.

Mert a Fidesz médiában az ellenzék maga az ördögi Gyurcsány...

Lényeg, hogy Gyurcsány / új kormány nem fogja azt csinálni a fidesz -el, amit ők csináltak az ellenzéki képviselőkkel.

pl. kitiltani a közmédiából...

2021. okt. 29. 17:56
 17/34 anonim ***** válasza:
0%
2009-ben arra gondoltam, hogy bár a Orbán egy szutyok de Gyurcsánynál nem lehet rosszabb. Utólag úgy látom, hogy tévedtem. Ez a garnitúra már szétlopta az országot, próbáljuk meg a másik oldalt hátha jobb lesz. Majd 10 év múlva megint átgondolom.
2021. okt. 29. 18:01
 18/34 A kérdező kommentje:

Ha a főnököd a parlamentben is olyan dilettáns meg a sajtótájékoztatón a fattyai, hogy sose a kérdésre válaszolnak, akkor szerintem én is megtehetem. De örülök, ha már a magadfajtának is elege can az ilyesmiből.

bulgáris bunkó vagy

2021. okt. 29. 18:04
 19/34 anonim ***** válasza:
Semmi,őt ezért fizetik orbánék.
2021. okt. 29. 18:07
 20/34 anonim ***** válasza:
32%

#16 "Nem akart Gyúrcsányozni, így mondat közepén meggondolta magát."

Aha, persze.

Hajrá Brendon, ugye?

2021. okt. 29. 18:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!