Mit tervezhet a fidesz, hogy a választások előtt alig fél évvel meg merte lépni az oltás kötelezővé tételét?
Szerintem Márki-Zay pont egyet fog érteni ebben a kérdésben a Fidesszel, már csak ha megnézzük a szavazói összetételét nem engedheti majd meg magának és nem is akar majd valószínűleg.
Szóval első megérzésem az, hogy talán pont azért meri ezt meglépni a Fidesz, mert arra számítanak hogy ebben a kérdésben nem lesz választása a választóknak jövőre. Aztán lehet nincs igazam, de amerikán kívül nem sok olyan politikai erőt látok amelyik felvállja a nyugati világban a valóban önkéntes oltásokat.
Semmit.
6 millió környékén megállt az önkéntes oltakozási kedv .
A 4. hullám meg itt van.
Kötelezővé kell z, mert a súlyos betegeket nézzük, akkor 10 ből 8-9 oltatlan!
Ellkezőleg. Kiszállt a buliból és a felelőséget a vállasztások közeledése miatt átruházta a munkáltatókra.
Kötelező a szó szoros értelmében még mindig nem lehet, mert kísérleti fázisban van. Saját felelősségére oltakozol
" mert kísérleti fázisban van."
közben azért említsük meg, hogy azaz életmód amit az egyszeri balhülye folytat tíz milliószor akkora kockázatokat hordoz, mint amennyit az oltás
Dúró Dóra ha nem hiszitek idézhetem a posztjait, videóit, ahol egyetlen lákáj média sem jelent meg. Dóra a parlament ben is beszét erről. Minden ott van a Facebookon.
Ennek ellenére nem tudom, hogy szándékosan vagy tudatlanságból, Gődény gyószerész úr, azt hangoztatja, senki sincs csak az ő pártja NEP (normális élet pártja)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!