Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az igaz hogy az összefogás...

Az igaz hogy az összefogás szavazói közt,nagyon sok irigy ember van? Gyermektelenek,munkanélküliek,olyanok akik nem vitték sokra.Bántja őket hogy a kormány segíti a családokat.

Figyelt kérdés
2021. okt. 28. 17:39
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
85%
Azzal nem kell foglalkozni, hogy - kórházba ne kerülj, mert annak a vége bármi lehet! - hogy hülyeséget tanítanak a gyerekünknek az iskolában! - hogy kizsigerelik az ellenzéki önkormányzatokat és a külföldi tulajdonú gyárakban dolgozókat! Ez aztán tuti, minden rendben van ebben az országban! Putyin a példakép.Másolja az agymenéseit a zorbán!
2021. okt. 28. 17:54
 12/25 anonim ***** válasza:
75%

Azt nem tudom, hogy sok irigy ember van-e, de hogy annyi buta ember nincs, mint a másik oldalon, az biztos.

#5: például Svájcban a benzin megvan 600 is, a kenyér meg attól függ. Van 400-ért, de a 600 jellemzőbb. A valódi különbség, hogy a fizetés a tiéd háromszorosa. Minimum.

#4: a baloldalnak még véletlenül se az a lényege, soha nem is volt. Csak tudni kéne, amiről beszél az ember.

Kérdező: valaki alaposan félrevezetett. A kormány a haverok családját segíti. A többitől elveszi, és nekik adja.

2021. okt. 28. 17:55
 13/25 anonim ***** válasza:
91%
Temérdek stadion, ami addig üzemel amíg ez a galád önti bele a közpénzt! Mivel nem gazdaságos az üzemeltetés, senki nem vállalja a veszteséget amikortól normális kormányunk lesz! Halomban állnak majd a "stadler stadionok"!
2021. okt. 28. 17:57
 14/25 IV. KecskeShajt ***** válasza:
8: egy két budapesti boltban, mondjuk az sem már egy egész kiló, azt hiszem, inkább 0,75
2021. okt. 28. 17:58
 15/25 anonim ***** válasza:

#14: ja, 75dkg -s, akkor ok. Az kb. nálunk is 400 körül. Meg 40 Ft a zsemle, 60 Ft a kifli. (90 ft a vajas kifli)

Erősen kezdtem gondolkodni, talán a Tesco gazdaságos ami 300~400 Ft kg kenyér.

2021. okt. 28. 18:01
 16/25 IV. KecskeShajt ***** válasza:
Akkor még drágább, it 30 forint körül van a zsemle
2021. okt. 28. 18:03
 17/25 anonim ***** válasza:
Az tény hogy sok egyedülálló vagy gyermektelen van akik szintén szeretnék ha támogatná őket a kormány, kollégáim egy része.
2021. okt. 28. 18:09
 18/25 anonim ***** válasza:
20%

"Az tény hogy sok egyedülálló vagy gyermektelen van akik szintén szeretnék ha támogatná őket a kormány, kollégáim egy része."

Az a gond hogy így gondolkodnak ezzel kapcsolatban egyesek hogy a szülő van támogatva pedig nem a szülő hanem a gyermek. Mert az a pénz jócskán el megy a gyermekre

2021. okt. 28. 18:15
 19/25 anonim ***** válasza:
84%

Nincs gyerekem, de nem vagyok irigy azokra, akiknek van, pénzért, parancsra nem szülök, képes vagyok eldönteni felelősen, hogy belefér-e az életembe gyerek vagy sem, mind anyagilag, mind időben, mind más szempontból, megfelelő társat nem találtam hozzá eddig, ez sem elhanyagolható szempont. Egyébként pedig hallottam már kisgyerekestől, hogy ha újrakezdhetné, akkor nem vállalna gyereket. Erre kellene irigynek lenni?

Az természetesen zavar, hogy a gyerekvállalók támogatásai rosszabb helyzetbe hozták az utóbbi években azokat, akiknek nincs gyerekük, de ez a szüleimet is zavarja, pedig nekik van gyerekük.

2021. okt. 28. 18:34
 20/25 anonim ***** válasza:

"családi adókedvezmény, plusz szabadság, családi pótlék stb-stb mind meglévő gyerekre jár."

A CSOK meg a babaváró tervezett gyerekre is jár, nem csak meglévőre.

2021. okt. 28. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!