A kötelező oltás csökkentheti drámain a kormánypárt szavazótáborát?
Na mi az? Ennyire nem hisztek már MZP-ben a megváltóban?
Nem, nem lesz semmi gond ezzel a rendelettel. Bármennyire is remélitek, ez sem olyan amiből majd népfelkelés lenne. Amikor változtatták a túlóra szabályozást akkor is hittétek, hogy rabszolgatörvény meg hasonlók, aztán azóta se tudtatok senkit felmutatni akinek a kárára lett volna.
Veletek ellenében a kormányzatban nem hülyék ülnek, nem hoznak meg olyan rendelkezést amiről ne tudnák hogy megvalósítható.
"ha pedig a gyerekükre kerülne a sor, mert az is lesz, akkor meg ölni fognak."
Annyira szeretik a gyereküket , hogy saját fülemmel hallottam amint egy cigány "nagymama" úgy hívja a saját unokáit (5 és 7 évesek), hogy ge/ci meg rákos. Ez aztán a szeretet. Én elképzelni se tudom hogy ha egyszer lesz unokám így hívjam öket. És a poén az egészben hogy nem is haragudott rájuk akkor. Egyszerűen ez a nevük.
Ez már az unokák iránti rajongásnak a jele szerintem. De amúgy a szülők se különbek. Egy másik eset:
Hely: Miskolc Tiszai pálya udvar.
Egy népes cigány család (kb 6-8 gyerek meg vagy 3 felnőtt) volt kint a peronon. Várták a vonatot.
Az egyik gyerekek fent ült a padon (kb 9-10 éves lehetett) de úgy hogy a háttámla részén ült a lába pedig az ülő részen volt. Mire egy kocsivizsgáló, vagy fűtés Lakatos átkiabált hogy "tessék már rászolni a gyerekre hogy a lábát vegye le a padról". Mire a gyerek kapott olyan pofont (szerintem az anyjától) hogy úgy ahogy volt le is esett.
Mire a nő felrángatta kiabált át a dolgozó a másik peronról hogy "Ne bántsa! Csak szóljon neki!"
Hát röviden ennyi.
Nem folytatom, minek 5 percen belül úgy is törlik
"Toroczkai így is erősödött, hát még most!"
Miért! Mi volt most? Miről maradtam le?
"Soha többé nem szavazok fideszre de az ellenzékre sem. Várok jobb alternatívákra 2022-re."
Ez már késő bánat.
Én eddig se szavaztam rájuk.
Nem az a dicsőség ha valaki mostantól nem rájuk szavaz (mikor már hülyére lopták magukat) meg "erőből" mindent lenyomtak az emberek torkán amit akartak.
Az a dicsőség ha valaki eddig sem szavazott rájuk soha. Egyik kutyára se. Se a táncoló bohócra, se az erősködö dühből kormányzó orbánra
Eddig se szavaztam volna a Fideszre.
Kötelező oltást meg az ellenzék is lehet, behozta volna. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!