Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kötelező oltás csökkentheti...

A kötelező oltás csökkentheti drámain a kormánypárt szavazótáborát?

Figyelt kérdés

2021. okt. 28. 16:57
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
26%

Na mi az? Ennyire nem hisztek már MZP-ben a megváltóban?

Nem, nem lesz semmi gond ezzel a rendelettel. Bármennyire is remélitek, ez sem olyan amiből majd népfelkelés lenne. Amikor változtatták a túlóra szabályozást akkor is hittétek, hogy rabszolgatörvény meg hasonlók, aztán azóta se tudtatok senkit felmutatni akinek a kárára lett volna.

Veletek ellenében a kormányzatban nem hülyék ülnek, nem hoznak meg olyan rendelkezést amiről ne tudnák hogy megvalósítható.

2021. okt. 28. 17:21
 12/31 anonim ***** válasza:
67%

"ha pedig a gyerekükre kerülne a sor, mert az is lesz, akkor meg ölni fognak."

Annyira szeretik a gyereküket , hogy saját fülemmel hallottam amint egy cigány "nagymama" úgy hívja a saját unokáit (5 és 7 évesek), hogy ge/ci meg rákos. Ez aztán a szeretet. Én elképzelni se tudom hogy ha egyszer lesz unokám így hívjam öket. És a poén az egészben hogy nem is haragudott rájuk akkor. Egyszerűen ez a nevük.

Ez már az unokák iránti rajongásnak a jele szerintem. De amúgy a szülők se különbek. Egy másik eset:

Hely: Miskolc Tiszai pálya udvar.

Egy népes cigány család (kb 6-8 gyerek meg vagy 3 felnőtt) volt kint a peronon. Várták a vonatot.

Az egyik gyerekek fent ült a padon (kb 9-10 éves lehetett) de úgy hogy a háttámla részén ült a lába pedig az ülő részen volt. Mire egy kocsivizsgáló, vagy fűtés Lakatos átkiabált hogy "tessék már rászolni a gyerekre hogy a lábát vegye le a padról". Mire a gyerek kapott olyan pofont (szerintem az anyjától) hogy úgy ahogy volt le is esett.

Mire a nő felrángatta kiabált át a dolgozó a másik peronról hogy "Ne bántsa! Csak szóljon neki!"

Hát röviden ennyi.

Nem folytatom, minek 5 percen belül úgy is törlik

2021. okt. 28. 17:28
 13/31 anonim ***** válasza:
0%

"Toroczkai így is erősödött, hát még most!"

Miért! Mi volt most? Miről maradtam le?

2021. okt. 28. 17:32
 14/31 anonim ***** válasza:
73%

"Soha többé nem szavazok fideszre de az ellenzékre sem. Várok jobb alternatívákra 2022-re."

Ez már késő bánat.

Én eddig se szavaztam rájuk.

Nem az a dicsőség ha valaki mostantól nem rájuk szavaz (mikor már hülyére lopták magukat) meg "erőből" mindent lenyomtak az emberek torkán amit akartak.

Az a dicsőség ha valaki eddig sem szavazott rájuk soha. Egyik kutyára se. Se a táncoló bohócra, se az erősködö dühből kormányzó orbánra

2021. okt. 28. 17:36
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Ez igaz 12, csak ha megnézed hogy egymást ütik verik, de ha egy kívülálló beszól valamelyiknek már összefognak és együtt ölnek meg!
2021. okt. 28. 17:39
 16/31 anonim ***** válasza:
70%
Az ellenzék sürgette a szigorításokat, az övék miért ne csökkenne akkor?
2021. okt. 28. 17:52
 17/31 anonim ***** válasza:
22%
Nem, a kötelező oltás a halottak számát csökkenti drámaian.
2021. okt. 28. 17:56
 18/31 anonim ***** válasza:
13%

Eddig se szavaztam volna a Fideszre.

Kötelező oltást meg az ellenzék is lehet, behozta volna. :(

2021. okt. 28. 18:06
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy ez még mindig nem kötelező oltás. Az tiszta sor lenne. Most majd a laikus főnököd dönt...
2021. okt. 28. 18:47
 20/31 anonim ***** válasza:
66%
A Mihazánk a duplájára fog erősödni. Ez volt tavasszal is, mindenki akinek elege volt, őket támogatta már, gondolom most is megtalálják őket.
2021. okt. 28. 18:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!