Szükségesnek tartanátok-e most azokon kívül további korlátozó intézkedéseket, mint amiket hétfőtől kell alkalmazni?
Még ezt se alkalmaznám. Aki akart, oltatott saját akaratból. Ő állítólag sokkal könnyebben átvészeli ha elkapja, szóval félnivalója nincs. Aki pedig nem oltatott, az vagy vállalta a rizikót, vagy kellően erős a szervezete ahhoz, hogy oltás nélkül is kibírja gond nélkül. Aki meg ebben 5G chipet és gyíkembert lát, az magára vessen.
Jegyzem meg, ha tényleg a "járvány" ellen akarnánk tenni, már tavaly óta ingyenesnek kellene lennie a PCR-nak, hogy tényleg ki lehessen szűrni a fertőzötteket. De nem az. És nem is lesz.
A kötelező oltást teljesen etikátlannak tartom (bár én oltattam, nem kényszerből).
Igen, én igényelném a digitális oktatás és a home office lehetőségét.
#6 igényed nem korlátozó intézkedés, hanem az önálló döntés megengedése.
Azt pedig feltehetően nem tudod, mit jelent az etikátlan. Például általában a kötelezettség akkor szokott bekövetkezni, ha sok az olyan, aki a normális szóból nem ért, ugyanakkor agresszíven ellene tesz. Mert ezek a sokak nem ismerik sem az etikát sem a normalitást, de főleg az értelmes szót.
Én egyetlen korlátozó intézkedést látok indokoltnak. A kormány ámokfutását teljes mértékben korlátozni kell és a munkát (a COVID-dal kapcsolatban is) rá kell bízni felelős szakértőkre. Nagyon fontos! Egyik meghatározsá sem hagyható el: felelősnek kell lennie és szakértőnek is.
Én nem ezt csináltam volna.
-A munaadóknak megadtam volna ugyanúgy a lehetőséget, hogy előírják az oltást
-Szinte minden nem létfontosságú helyen kötelezővé tettem volna a védettségit. (Étterem, kocsma, konditerem stb.).
Így azok, akik beoltották magukat = kivették a részüket a védekezésből, és szorult beléjük egy cseppnyi felelősségvállalás, azoknak semmiben nem változna az életük, míg aki nem, azt arra kell ösztönözni, hogy minél előbb tegye meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!