A maszk megint kötelezö hála a Fidesz diktatúrájának, tehát soha többé nem vehetjük le csak amikor a virus nyaralni megy?
Én eddig is úgy gondoltam, hogy akinek légúti betegségtünetei vannak és nem teheti meg, hogy otthon marad, az igenis hordja a maszkot, ha olyan helyre megy, ahol sokan vannak, bolt, tömegközlekedés. Nos, ezt sokan nem tették meg, aki felelősebben gondolkodott, az hordta. Nem azért fontos a maszk, hogy te ne kapj el valamit, hanem azért, hogy te ne fertőzz össze másokat, ha beteg lettél. Ha a fertőzött hord maszkot, az 30%-ra csökkenti annak a lehetőségét, hogy mást megfertőzzön, míg maszk nélkül biztos, hogy megfertőz másokat.
Egyébként nem gondoltam, hogy a választások előtt a kampányolás miatt még mernek korlátozni. Érdekes lesz a választás.
És eddig sem mentem be betegen.
A legtöbb munkáltató kifejezetten utálj az önkéntes mártírokat, akik félholtan is bemennek dolgozni, mert teljes bért kell fizetni, miközben alig tud már dolgozni és lefertőzi a kedves kollégákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!