Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A maszk megint kötelezö hála...

A maszk megint kötelezö hála a Fidesz diktatúrájának, tehát soha többé nem vehetjük le csak amikor a virus nyaralni megy?

Figyelt kérdés

2021. okt. 28. 11:04
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
31%
Nem kellene már törölni ezt a kérdést???
2021. okt. 28. 11:37
 22/36 anonim ***** válasza:
72%
Csak a tömegközlekedésen tették kötelezővé. Vagy te ott töltöd az egész napodat?
2021. okt. 28. 11:39
 23/36 A kérdező kommentje:
Meg a cégeknek kiadta hogy kirughat embereket ha nem oltatnak
2021. okt. 28. 11:39
 24/36 anonim ***** válasza:
43%

Én eddig is úgy gondoltam, hogy akinek légúti betegségtünetei vannak és nem teheti meg, hogy otthon marad, az igenis hordja a maszkot, ha olyan helyre megy, ahol sokan vannak, bolt, tömegközlekedés. Nos, ezt sokan nem tették meg, aki felelősebben gondolkodott, az hordta. Nem azért fontos a maszk, hogy te ne kapj el valamit, hanem azért, hogy te ne fertőzz össze másokat, ha beteg lettél. Ha a fertőzött hord maszkot, az 30%-ra csökkenti annak a lehetőségét, hogy mást megfertőzzön, míg maszk nélkül biztos, hogy megfertőz másokat.

Egyébként nem gondoltam, hogy a választások előtt a kampányolás miatt még mernek korlátozni. Érdekes lesz a választás.

2021. okt. 28. 11:41
 25/36 anonim ***** válasza:
42%
23) ezt nem értem.A cégek azt teszik amit jónak látnak,nem orbán dönti el hogy mikor kit rúgjanak ki.
2021. okt. 28. 11:44
 26/36 A kérdező kommentje:
Megadta a jogi hátteret számukra
2021. okt. 28. 11:45
 27/36 anonim ***** válasza:
43%
26) de eddig is kirúghattak bármilyen más indokkal!
2021. okt. 28. 11:51
 28/36 anonim ***** válasza:
62%

És eddig sem mentem be betegen.

A legtöbb munkáltató kifejezetten utálj az önkéntes mártírokat, akik félholtan is bemennek dolgozni, mert teljes bért kell fizetni, miközben alig tud már dolgozni és lefertőzi a kedves kollégákat.

2021. okt. 28. 11:54
 29/36 anonim válasza:
60%
A kötelező maszkviselés és a kormány diktatúrája között semmi összefüggés nincs. Más országokban is kell hordani. Nem olyan nehéz a maszk viselése és ha anno többen vették volna komolyan akkor valószínüleg nem lett volna annyi halott/megfertőzés mivel hiába mondod hogy nincs tüneted attól még másokat megfertőzhetsz. Én akkor is hordtam amikor már rég nem volt kötelező és semmilyen nehézséget nem okozott, ugyanúgy tudtam venni levegőt. Nem kéne hisztizni hanem csak viselni kellene a maszkot. :DD
2021. okt. 28. 11:56
 30/36 anonim ***** válasza:
86%
Bezzeg a több 100 ezer szőröstalpú románnak akik alavjuzták Viktort se maszk se oltás se távolságtartás nem kellett.
2021. okt. 28. 12:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!