Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fidesz miért tiltotta be a...

A fidesz miért tiltotta be a magánintézményekben a lombikprogramokat ?

Figyelt kérdés
Már most nagyon hosszú a várólista az állami intézményekben ezekre a kezelésekre. Miért tették ezt?

2021. okt. 28. 08:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
16%
9: gondoltam, a baloldal idején privatizált autópályákat vette vissza a Fidesz. Szerintem ma már ne égesd magad tovább.
2021. okt. 28. 09:50
 12/19 anonim ***** válasza:
14%

Hypno

neked valami zavarod van, hogy nem tudod a saját szövegedet sem értelmezni?

Tudod te ki a tulajdonosa a Nemzeti Vagyonkezelőnek? A magyar állam te szerencsétlen!

2021. okt. 28. 09:53
 13/19 anonim ***** válasza:
79%

[link]

2021. okt. 28. 09:55
 14/19 anonim ***** válasza:
78%

Szóval akkor a magánklinikának látszó központ a magyar államé, ahogyan írtam.

Pont erről volt szó, te szerencsétlen, hogy államosították a lombikbébi programot.

2021. okt. 28. 09:57
 15/19 anonim ***** válasza:
13%
De te "haverokról" meg 30 éves koncessziókról hadováltál, és csúnyán beégtél, egy szó sem igaz belőle.
2021. okt. 28. 10:00
 16/19 anonim ***** válasza:
79%

Attól, hogy ugyanazt a szót mantrázod minden hozzászólásodban, még sem okosabb nem leszel, sem igazad nem lesz.

2021. okt. 28. 10:21
 17/19 anonim ***** válasza:
63%
Én nem követem a politikát, viszont meddőségi kérdésben 2019-2020-ig érintettek voltunk és én a kérdésben foglalt állítással szemben azt láttam, hogy korábban a magánintézményekben - nyilván ezen nem lepődünk meg - nem volt államilag támogatott eljárás, a meddőségi kivizsgálások és beavatkozások horribilis összegekbe kerültek. Viszont pár éve ez egyszercsak megváltozott, gyakorlatilag megszűnt a fizetős lombik, a magánintézményeket is bevonták az állami ellátásba, így nagyon megnövekedett a kapacitás, lehetett menni híres magánintézményekbe is - ingyen. Így amíg korábban akár hónapokat is kellett várni a bekerülésre, akkor már volt olyan központ, ahol pár nappal későbbre adtak időpontot és minden sokkal gyorsabban ment, ami azért is jó, mert termékenységi problémáknál az idő múlásának is nagy szerepe lehet.
2021. okt. 29. 09:19
 18/19 anonim ***** válasza:
28%
#17. Ezek sajnos borzasztó hírek hypno kollégának. :((
2021. okt. 29. 16:25
 19/19 anonim ***** válasza:
38%
Az állami egy okádék és nem figyelnek rád úgy ahogy kellene mert le vannak terhelve az orvosok és fáradtak ami nem csoda.Nem jó egyáltalán hiába van szinte ingyen és nincs annyi vizsgálat sem tb-re ami ér is valamit hanem szinte ugyanazt a protokollt lenyomja mindig azt vagy sikerül vagy nem tehát kb tippel.Az a baj hogy ebben a tetves országban sok fontos vizsgálatot el sem végeznek mert a nagy törvény nem engedi aztán emiatt mennek sokan külföldre és inkább fizetnek nem keveset de legalább nagyobb eséllyel siker a vége.Tapasztalatból írok és nem csak pofázok hogy mondjak valamit.Ja és rengeteget kell várni mire bejutsz egy ultrahangra.Reggel 7:30-tól sokszor délig ami azért qrva sok és túlélő készlet kell vagy éhen pusztulsz.Inkább fizetnék csak haladjak és normálisan oda figyeljenek rám
2021. okt. 31. 19:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!