Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aggódtok azon ti is, hogyha...

Aggódtok azon ti is, hogyha jövőre esetleg az ellenzék nyerne MZP-vel, MZP nem lenne olyan okos, mint Orbán, és ezért rosszabb lenne az ország helyzete?

Figyelt kérdés

Orbán zseniálisan, egy mágus rafináltságával játssza a 4D sakkot az ország fejlesztése érdekében. Persze le is fölöz a haszonból, dehát ha nem tenné, akkor meg az EU fölözne le belőlünk, vagy megint kapnánk egy Gyurcsány, Mesterházy kaliberű figurát, aki csak lopni tud, visszaforgatni nem. Lásd. pávatánc, és "ne arra figyeljenek amit mondok, hanem arra amit csinálok."

Míg nyugaton a politika mára egy olimpiává vált amiben az a menő, hogy ki tudja minél jobban sajnálni a melegeket és a négereket, Orbán reálpolitikát követ.

MZP azonban már most felsűlt a rossz beszólásai, fenyegetőzései miatt. Nagy ész nem lehet a fejében, és szerintem ha ő nyerne jövőre, akkor megint elkezdenénk hanyatlani, mint az MSZP híres-hírhedt "elmúltnyócéve" alatt, hiába van MZP-nek, legalábbis szavakban jobboldalisága, vallásossága, konzervatívizmusa.

2021. okt. 27. 16:46
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Nem. Nem aggódok.
2021. okt. 27. 16:47
 2/9 anonim ***** válasza:
56%
Ezt az eszmefuttatást valami hallucinogén szer idézte elő, kedves Kérdező. Kicsit a fűtől, gombától megjelenő "második hangra" a fejben emlékeztet, ahogy így elolvastam.
2021. okt. 27. 16:48
 3/9 anonim ***** válasza:
Teged nem szeretnek az emberek, ugye?
2021. okt. 27. 16:53
 4/9 anonim ***** válasza:
Emiatt nem aggódok, MZP-nek van külföldi tapasztalata úgy, hogy élt is külföldön, emiatt szerintem sokkal inkább van rálátása dolgokra.
2021. okt. 27. 16:58
 5/9 anonim ***** válasza:
65%
Na mi van, már a Fideszesek is elkezdtek füvezni (kérdezőnek gyanítom ez az első tripje) "érdekes" jövő elé nézünk
2021. okt. 27. 16:58
 6/9 anonim ***** válasza:
55%
Én attól félek, hogy marad a fütyisz.
2021. okt. 27. 17:00
 7/9 anonim ***** válasza:
37%
Nem az a fő baj, hogy nem elég okos, hanem hogy valószínűleg káoszba torkollna az egész. 6 párt + MZP, akik jobban savazzák egymást, mint azt a Fidesz teszi. Amikor a baloldal utoljára kormányozni próbált, abból kormányválság, államcsőd, IMF diktátumok, utcai harcok stb lettek, pedig csak 2 párt volt.
2021. okt. 27. 17:18
 8/9 anonim ***** válasza:
23%
Én nem vagyok Fidesz párti, nem pártolok senkit igazából.Az az egy biztos, hogy ez a Márki ugyanazt csinálja mint a Fidesz, csak kifordította ugyanazt a sapkát.Dettó ugyanaz.
2021. okt. 27. 18:33
 9/9 anonim ***** válasza:
De, aggódok. Kevés olyan profi politikus van mint Orbán. Lehet lepontozni Mzp simpek
2021. dec. 5. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!