Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor adja vissza a Fidesz...

Mikor adja vissza a Fidesz kormány az elvett magán nyugdíj megtakarításunkat?

Figyelt kérdés
Többek között Selmeczi Gabriella is megígérte!
2021. okt. 27. 10:24
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
84%
"2009ben a bajnai kormány alatt a biztosítók csődöt jelentettek," melyik biztosítók jelentettek csődöt? mert az enyém biztos nem. nem a bajnai kormány alatt álltam sorba egy órát, hogy maradok a magánban.
2021. okt. 27. 10:57
 12/32 anonim ***** válasza:
89%
mennyi volt az átlagos hozama az alapoknak 2009ben?
2021. okt. 27. 11:00
 13/32 anonim ***** válasza:
64%
jó kérdés. utána fogok nézni, de nem most
2021. okt. 27. 11:06
 14/32 anonim ***** válasza:
38%

nem szükséges, elárulom

hatalmas bukóban volt az összes

a probléma ott kezdődik, hogyha a kisöregnek van van 5 millió ft magánnyugdíja, amit lefelez a válság 2,5 millióra

és azt feléli 3 év alatt, aztán meg legyünk szolidárisak vele, engedjük visszalépni az állami rendszerbe mégiscsak

a szoclibek soha nem fogták fel, hogy nem az a probléma, hogy miként finanszírozzunk oktatást egészségügyet meg nyugdíjat azoknak, akik meg tudnák vásárolni ezeket a piacról is, hanem azoknak akiknek soha nem tellene ilyesmire

2021. okt. 27. 11:09
 15/32 anonim ***** válasza:
89%
egy olyan társadalomban, ahol a 90%nak 6 havi megtakarítása sincsen egy váratlan helyzetre, annak nem kell eltőzsdézni a vagyonát
2021. okt. 27. 11:10
 16/32 anonim ***** válasza:
#14 nem baj, én utánanézek, mert neked nem hiszek
2021. okt. 27. 11:13
 17/32 A kérdező kommentje:

Van aki nincs tisztába azzal amit kérdeztem. Nem járulékról van szó!

Hallottatok arról a Fidesz tervezetről, hogy - szülőtartás-? Ez a terv, ami valóság lehet. Mégpedig a nyugdíj helyett! Senkit nem tudnának visszaléptetni amikor elfogy a pénze, ( bár én ilyen verziót nem tudok, hogy lenne ) illetve a magán nyugdíj pénztári megtakarítás nem erről szól! Ezt a oénzt lopta el a kormány. Többször elhangzott, hogy visszakapjuk!

2021. okt. 27. 13:46
 18/32 anonim ***** válasza:
18%

hiába őrjöngsz kiakadt álkapoccsal ostobaságokat, attól még nem lesz valóság

egyébként én támogatom, hogy aki gyereket vállalt, adófizetőt adott az országnak az több nyugdíjat kapjon, mint aki nem

2021. okt. 27. 14:00
 19/32 anonim ***** válasza:

#17 ha nem a járulékokról beszélsz akkor miről? Csak a kötelezően levont nyugdíjjárulék az amihez valaha is nyúlt az állam, semmilyen más nyugdíjpénzekhez nem volt köze.

Még azt sem tudod miről beszélsz!

2021. okt. 27. 16:13
 20/32 A kérdező kommentje:

A magánnyugdíj pénztárba befizetett pénzek!

A "hiába őrjöngsz kiakadt álkapoccsal ostobaságokat," nem az én stílusom! Az a Fideszesek jellemzője!

2021. okt. 27. 17:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!