Az ellenzéki összefogás konkrétan miben lenne másabb a fidesznél azon túl, hogy ők lopnák el a pénzt és jobban támogatnák a melegeket?
Még a migránsokat is támogatnák.
Amúgy másban nem lenne különbség.
Én sem szeretem a kormányt, de a két rossz közül, a Fidesz a kisebbik rossz.
Ők mondjuk, kevésbé lopnák a pénzt, mert átlátható lenne a gazdálkodás.
A Fidesz tette a közérdekű adatokat elérhetetlenné, kormányváltás esetén az egyik első lépés az lenne, hogy az átláthatóságot nem szimplán a régi szintre, hanem szigorúbb lesz.
A nyilvánosságnak meg megelőző ereje van. A Fidesz mindent megtesz azért, hogy lejárassa a kormányt, és nem csak ők, hanem a többi képviselő, párt is, nehogy összemossák őket is azzal, aki bűnös lenne. Ezt mindenki tudni fogja, és senki se mer lopni. Max. aprópénzeket, de messze nem olyan tételeket és végösszeget, mint most.
Abban lenne " másabb", hogy sz@rabb lenne!
Elszabaduló rezsiköltség, átlagos jövedelmeket agyon adóztatnák, jönnének a migránsok, gazdasági visszaesés, megszorítás hátán megszorítás, hitelek, nőne a munkanélküliség, az infláció.... szóval én nem kérek ebből!!
Orbán sem szó szerint lop.
Hanem kialakult egy udvari vállalkozókból álló kör.
Ugyanilyen köre volt az MSZP-SZDSZ-nek is.
Nem a mészáros kft nyeri majd mindig a tendereket, hanem a kovacsöcs bt.
"azon túl, hogy ők lopnák el a pénzt"
Megértem, hogy a fidesz alatt csakis az jöhet szóba, hogy mindenki lop.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!