Ha hitler indulna orbán ellen, kire szavaznál?
Figyelt kérdés
Szerintem hitler simán legyőzné orbánt.2021. okt. 26. 09:06
11/15 anonim válasza:
"Ezek szerint a népírtás teljesen elfogadható, amíg nem a magyarokat írtják."
Na álljunk meg egy pillanatra. Hitler nem csak népírtott, hanem előtte kirángatta németországot a válságból, és felvirágoztatta a gazdaságot, az iparágakat stb. Sokkal jobban éltek a háború előtti németországban mint ahogy most élünk itthon. Hitlernek sokszor elfelejtik hogy milyen eredményei vannak a háborún kívül, pedig rengeteg hasznos dolgot csinált ám ő is. Én erre a fejlődésre szavaznék az orbáni lopás helyett, nem a későbbi népírtásra, ne keverjük össze a dolgokat.
12/15 A kérdező kommentje:
Rendben utolsó, adok 100 ezer forintot, abból jól élhetsz egy ideig.
Után te és a rokonaid mentek a gulágba.
De legalább előtte jól éltél.
Kb ennyit ért az érvelésed.
2021. okt. 26. 13:11
13/15 anonim válasza:
#12 Abból aztán marha sokáig eléldegélnék, igazad van :D
14/15 anonim válasza:
Kérdező most hogy töröltetted a Hitlert éltető kommentjeidet, elkezdtél kioktatni másokat?
15/15 A kérdező kommentje:
Nem én töröltem
2021. okt. 26. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!