Ez tényleg igaz?
2021. okt. 25. 13:33
1/9 anonim válasza:
Huh, jöttek busszal emberek? Azta! Te hány éves vagy, hogy ezen meglepődsz?
2/9 anonim válasza:
A fidesz szokása a hazudozás, az ellenzék se szent de lónemiszerv a fideszhez képest.
3/9 anonim válasza:
Jó reggelt kívánok, ez minden Fidesz rendezvényen így megy évek óta. A te pénzéből hozzák a bér tapsolokat, hogy legyen tömeg. Ja, meg a dugó is karácsony miatt van ugye, véletlenül sem azért, mert egy 4 sávos utat buszparkolonak használ a Fidesz...
4/9 anonim válasza:
Hozzák a sok agymosottat, külföldit is, hadd terjedjen a vírus. A sok birka hallgatja a pásztort, de jó nekik.
5/9 anonim válasza:
"A mi pénzünkből?!"
Mert mit gondoltál, miből? :D
6/9 anonim válasza:
Ja istenem ez olyan szanalmasan gyerekes, hogy “jottek busszal emberek?”, bazmeg amikor intezmenyesitett modon szallitjak az embereket a bekemenetre, latod a videot is rola, nem csak egy-ket busz, mert kulonben kutya faxat se erdekelne, az nem eppen a kis kirandulas kategoria. De tudom az egesz rendezveny a 60 IQ alatti gyokereknek szolt, hogy aztan szamhaboruzhasson a fidesz. Inkabb nezd meg a telex videojat, ahol bemutatjak milyen ertelmi fogyatekosok a fidesz szavazoit, aztan lepodj meg, hogy hogy ezekkel vagy identitas azonossagban.
7/9 A kérdező kommentje:
64 vagyok. De azt hittem, ez csak az ellenzék gyűlöletkeltése. A facebook-omon találtam ezt a videót..
2021. okt. 25. 13:55
8/9 anonim válasza:
Keresgélj akkor még nyugodtan... 10-ből 9 dolog amire ezt mondja a Fidesz valójában igaz...
9/9 anonim válasza:
Hát ez sem teljesen igaz, mert az ismerősi körömben tudok kapásból 5 embert, akik saját, vagy bérelt kisbuszokkal mentek. Még többen saját autókkal.... szóval kár ezen rágódni...a lényeg fáj kedves ellenzékiek, a Fidesz kapásból összerántott 100-200 ezer embert, az ellenzéki Összefogás rendezvényén meg Karácsony kényszeredett, bárgyú mosollyal bejelentette hogy" Hú, mennyien vagyunk!!" Ja hú de voltak vagy 4000 en!!! Ez a gáz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!