Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Katasztrófálisan gyenge...

Katasztrófálisan gyenge Magyrország gazdasága, a legtöbb EU ország mind-mind leköröz bennünket nettó medián átlagkereset <-> élelmiszerárak tekintetében. Miért ilyen borzalmasan, minősíthetetlenül gyenge a gazdaságunk?

Figyelt kérdés
2021. okt. 25. 08:56
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

"a belinkelt cikk az MTI-től van, ami meg telibe nyomja a hivatalos piárt"

De a Moody's oldaláról vette, itt van ugyanaz eredetiben:

[link]

A Moody's is a kormány szócsöve? :)

2021. okt. 25. 23:26
 22/29 anonim ***** válasza:

Láttam már jó pár ügyes félrefordítást, ha azt kívánta a pártérdek.

2021. okt. 26. 09:08
 23/29 anonim ***** válasza:

"Láttam már jó pár ügyes félrefordítást, ha azt kívánta a pártérdek."

Oké, én is. Melyik része félrefordítás?

2021. okt. 26. 09:44
 24/29 anonim ***** válasza:

Most emiatt nem fogok a Moody's oldalára regisztrálni.

Meg ebben az esetben - tekintve hogy hitelminősítő csak a másik kettőt követte le némi spéttel - valószínűleg inkább a szöveg súlypontozása, a kiemelések azok amik elferdíthetik a szöveg értelmét.

2021. okt. 26. 09:58
 25/29 anonim ***** válasza:

Bizony néha egy vesszö is megfordítja egy mondat értelmét.

pl.:

nem a nöket szeretem - vagy - nem, a nöket szeretem

2021. okt. 26. 10:01
 26/29 anonim ***** válasza:

"Most emiatt nem fogok a Moody's oldalára regisztrálni."

Gyenge szöveg, regisztráció nélkül is olvasható a cikk. :)

"Rating Action: Moody's upgrades Hungary's ratings to Baa2, changes outlook to stable from positive

24 Sep 2021

Frankfurt am Main, September 24, 2021 -- Moody's Investors Service ("Moody's") has today upgraded the Government of Hungary's local and foreign currency long-term issuer and senior unsecured bond ratings to Baa2 from Baa3, and the senior unsecured foreign currency shelf ratings to (P)Baa2 from (P)Baa3.

The outlook has been changed to stable from positive.

The key drivers for the rating upgrade to Baa2 are:

1. Hungary's economic resilience is underpinned by the strong growth rebound throughout the first half of 2021, helped by effective fiscal and monetary policies, and further complemented by a strong medium-term outlook building on robust investment, with potential growth of around 3-4% over the next five years.

2. Moody's expectation that the projected strong growth rebound and medium-term outlook over the coming years will support fiscal consolidation and reduction in the government's debt burden, which underlines Hungary's resilient fiscal strength.

..."

2021. okt. 26. 10:13
 27/29 anonim ***** válasza:

Engem nem enged tovább. Majd megnézem mit tudok trükközni.

2021. okt. 26. 10:34
 28/29 Vuk-91 ***** válasza:

Ez a Moody féle analízis nem hangzik hihetőnek. Ez Kb. annyira hiteles, mint amikor egy rabszolgaságból élő banán-köztársaság valami Braziliával szomszédos szigeten azt állítaná, hogy csupa szabad ember mászkál az utcáin, és megmutatja hogyan él az az 1%, amely tényleg "szabadon" élni látszik, de közben a rabszolgákat jól eltakarják, mintha nem lennének.

Vagy amikor leegyszerűsítették az itthoni helyzetet a Cigány nép és a Magyar nép között, hogy az előbbi egy angyali ártatlan nép ami semmi rosszat nem tud csinálni, míg a másik egy végtelenül gusztustalan, rasszita banda akiknek egyetlen célja az ártatlan angyalok kiírtása. Ami ilyen formában semmi valóságalappal nem rendelkezik, a helyzet idehaza sokkal komplikáltabb és rétegeltebb.

Az hogy van egy pozitív látszat amit a Fidesz szeret használni, az csak annyit mutat, hogy szinte semmi esélye annak, hogy bárki odakint megértené, hogy valójában idehaza mi folyik.

2021. okt. 26. 11:29
 29/29 anonim ***** válasza:

"Ez a Moody féle analízis nem hangzik hihetőnek. ... Az hogy van egy pozitív látszat amit a Fidesz szeret használni ..."

Azt akarod mondani, hogy a Moody's is a Fidesz szócsöve?

2021. okt. 27. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!