Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az LMBTQ mozgalom célja, hogy...

Az LMBTQ mozgalom célja, hogy elnyomják a munkavállalókat?

Figyelt kérdés

Én úgy értelmeztem ezt az egészet, hogy a neoliberális nagytőkések eszköze az LMBTQ arra, hogy ezzel megosztott legyen a munkásosztály és meghiúsítsák az osztàlyharcot. Ez egy gumicsont, amíg ezzel foglalkoznak, addig sem a tőkét döntik.

Ismerek egy gazdag lányt, ő is folyton lmbt cuccokat posztol. Nyilvánvaló, hogy nem a melegekkel való együttérzésből csinálja, hanem hogy a munkavállalókat elnyomja.

Aki az LMBTQ mozgalmat támogatja, az a munkásosztály ellen van?

2021. okt. 24. 19:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
69%

És az szerinted baloldali dolog?

2021. okt. 24. 23:01
 12/14 A kérdező kommentje:
Azt mondtam hogy az lmbtq a baloldal ellen van
2021. okt. 25. 09:03
 13/14 anonim ***** válasza:
21%

Nem hiszem,hogy az LMBTQ-nak problémája lenne a munkásokkal.

Klasszikus munkásosztály manapság nem létezik,a balliberális oldalnak viszont kellenek emberek akiket felhasználhat a politikai céljaikra.

Most éppen a homoszexuálisokat használják fel.Érdekes módon eddig nem jutott eszükbe a felkarolásuk,elérték a kitűzött céljaikat kellettek újak az LMBTQ mozgalom pedig pont kapóra jött nekik.

2021. okt. 25. 13:27
 14/14 anonim ***** válasza:
Leszbikus vagyok, mellette csóró gyári munkás. Akkor most magam nyomom el?
2021. okt. 29. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!