Ki akarja Márki Zay Pétert miniszterelnöknek?
Én bízom benne hogy elfogja hozni a reformot kicsit higgyünk benne
Van remény
Adjunk már egy esélyt nekik nem szabad hogy egy ember ilyen sokáig maradjon hatalmon. Márkizajék átírják a törvényeket
Hogyan lehetne úgy kormányozni hogyha hazudik a Fidesz
Meg csak akkor támogatják az embereket ha választások jönnek ilyen a Fidesz politika
Jól gondoljátok meg kérlek utolsó esély ne baltázzuk el
Kérnék kultúrált válaszokat
Köszönöm
De miért mondod ezt??
Nem bontja le a kerítést ennek örüljetek már, az egyik cikk azt írta hogy lebontaná na akkor ki hazudik?
A közmédia az a hazug és ezért kell megváltoztatni a politikát MO-on mert nagyon rossz ami most itt megy
Legyetek erősebbek. Láttad hogy mit csinált Orbán amikor Putyin nal találkozott 17 ben?
Rángatozott, nyakkendőjéhez nyúlt, nyalogatta a szája szélét, ez azt jelenti hogy zavarban vagy eleve állandóan ravaszon néz, meg nekik mármint a Fidesznek csak az az egy a legjobb a állandóan kritizálja az ellenzéket
Ő NEM MINISZTERELNÖKNEK VALÓ
Kell a Fudan Egyetem 🎓? Jó
Kell Lölő? Oke
Ez nektek jó?
Hát vegyétek már észre hogy csak hazudik Orbán
Ezért is csak leváltjuk Orbán - rendszerét
Meg azt mondja hogy ő 2030 ig akar hatalmon maradni? Hatmi ez ha nem diktátor édes istenem miért nem tudtok egy kicsit jobban szétnézni. Orbán a Budai Várban röhög hogy ezek mindent bevesznek, jó van néhány kivétel.
A rokonom aki 70 éves pont az Fideszes volt 3 éve és kiábrándult belőle
ÉN csak azt kérem tőletek hogy valasszatok jól
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!