Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Olyasmi elképzelhető, hogy...

Olyasmi elképzelhető, hogy majd létrehoznak külön oltatlan vásárlói sávot, valamint csak nekik szóló kijárási tilalmat?

Figyelt kérdés
Mintha valahol felvetődött volna. Persze lehet, hogy csak itt olvastam valaki kommentjében. :)

2021. okt. 24. 17:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
48%

Hozzanak létre nyugodtan olyan sávot

Kb annyi értelme lesz mint a nyugdíjas sávnak volt XD

Ettől sem fogják magukat engedelmes kiskutyaként felvenni az oltást az emberek akik nem tartanak rá igényt sőt még jobban ellenszenvessé válik a dolog és jogi lépéseket is akár megkísérelnek mert ez már jogilag nem túl korrekt dolog volna bár itt már bármilyen rendelettel lehet törvényeket is felül bírálni úgyhogy nem volna meglepő hanem inkább mulatságos😊

Mennyire erőlködnek te jóég csak nehogy aranyér legyen a vége🤭

2021. okt. 26. 10:16
 12/20 anonim ***** válasza:
19%
A környező országok már elkezdték bevezetni ezeket a g3-as szabályokat. Nincs szolidaritás oltás ügyben. Migrációban már más a helyzet. Amint durvul a helyzet (egészségügy 30%-os letererheltsége esetén) indul qr kód-os azonosítás boltokban, éjszakai kijárás, munkahelyeken...
2021. okt. 27. 00:04
 13/20 anonim ***** válasza:
74%

Legyen így!Szvjon mindenki a hisztikézők miatt akik még mindig fenntartják a covid mesét.Ha ez megtörténne akkor végre ők is felfognák hogy miről van szó.

Tehát ha nem megy fél évente különböző idegrendszer károsító anyagokkal akkor nem mehet sehová sem és nem fogja ezeket érdekelni hogy milyen roszzul van ezektől a szerektől hanem majd kap rá gyógyszert ami a gyógyszergyárakat gazdagítja ismét.

Ezeknek rabszolga kell és nem egészséges,öntudatos ember aki tudja mit akar és azt is csinál amit akar.Be lesztek szépen darálva

Sok boldogságot hozzá idióták

2021. okt. 27. 07:40
 14/20 A kérdező kommentje:
Ööö, én most elsősorban a most következő télre gondolok, amikor esetleg megemelkednek az esetszámok. Nem új világrendre, meg ilyesmire.
2021. okt. 27. 08:18
 15/20 anonim ***** válasza:
79%

Igen csak valahol elkezdődik minden.Ezt kell megérteni.Esetszámok úgy alakulnak ahogy ők éppen akarják.Pcr teszt járvány van.Beállítják a ciklus számokat és lesz dögivel pozitív teszt ne aggódj és akkor beírják a statisztikába habi

Van aki még ezt elhiszi?Ebola van vagy mi a fax?

Ébresztő emberek

2021. okt. 27. 08:31
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes a vadászati vagy október 23 vagy bármi állami sz@r van akkor nem emelkedik az esetszám XD

Ugyanmár!99,97%-os túlélési rátájú vírusról beszélünk bár igyekeznek ezt máshogy beállítani

Informálódni kell vagy átb@sznak

Ja és a WHO nem ajánlja a 3.oltást sem és a Pcr sem tartja teljesen megbízhatónak,akkor miről beszélünk?

WHO is nagy kamu de az már más tészta

2021. okt. 27. 08:35
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
6# na szépen lassan visszajön a szocializmus ha így folytatják.
2021. nov. 2. 14:40
 18/20 anonim ***** válasza:
86%
14-es figyelj azért ezt nem szabad már így benyalni hogy megemelkednek az esteszámok milyen érdekes hogy pont márciusba kezd enyhülni 2019 óta és kötelezően szeptember elsején kezd újra terjed mondván hogy jön a rossz idő (el kell őket keseríteni hogy szeptember az még nyár csak a suli kezdőkik) és kb mindig novemberig bírjuk ki lezárás nélkül a hozzám legközelebb lévő varosban pont az előválasztások után bejelentette hogy mostantól kell maszk az utcán. Én nem tagadom a vírust de hogy már nincs itt olyan nagy mértékben mint ahogy azt mondják az is biztos tudom mert katona vagyok és amikor kirendeltek minket 2020-ban akkor látszott hogy sújos de mára már csak értelmetpen siránkozás
2021. nov. 2. 14:52
 19/20 anonim ***** válasza:
73%
Az előttem szólónak igaza van én pl be se oltatom magam mert ne mond már hogy egy kevesebb mint egy év alatt összedobott vakcinák anniyra hatásosak más oltásokat évekig tesztelnek szigorú teszteken megy át minden egyes darab ha pedig nem jó vissza dobják és még minimum egy fél évnyi tesztelés aztán megint az ellenőrzés és talán ki tudják adni és ténlyeg én se tagadom a vírust se nem vagyok az oltás ellen de amit így csináltak az gáz. Ja és nem kötelező az oltás papíronde ha élni akarsz akkor rá vagy kényszerítve.
2021. nov. 2. 14:59
 20/20 anonim ***** válasza:

Ha olyan jó akkor hogy kapta el a Feri meg a másik szerencse csomag?

Állítólag sz@rul is volt a Ferike na hát akkor?Ugyanígy volna mind a kettő oltatlanul is

2021. nov. 2. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!