Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha most a tegnapi bulik miatt...

Ha most a tegnapi bulik miatt berobban nagyon a járvány és nagyon sok halott lesz, akkor rá lehet vajon húzni a kormányra a felelősséget?

Figyelt kérdés

1. mert jóval többen voltak a békemeneten

2. Ők hoztak külföldieket ide

3. Kormánynak van rendelet állítási joga így neki kell szabályozni a helyzetet...

2021. okt. 24. 11:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

4: A 444 szerint dinamikusan megnőtt a fertőzöttek és kórházi ápoltak száma az előválasztás után:

[link]

2021. okt. 24. 12:44
 12/17 anonim ***** válasza:
10: szóval az egész magyar sajtó hazudott a sátrakról, és szabad téren zajlott az előválasztás? Ejha.
2021. okt. 24. 12:47
 13/17 anonim ***** válasza:

"10: szóval az egész magyar sajtó hazudott a sátrakról, és szabad téren zajlott az előválasztás? Ejha."

Már bocs, de ha te zárt térnek hiszel egy félig nyitott sátrat, amit az eső és erősebb szél ellen húztak fel, akkor egyszerűen hülye vagy. Én mindkétszer voltam előválasztani, mindkét alkalommal a város más pontjain, követtem a híreket, néztem a képeket és mind az volt, amit én lefestettem.

De mihez s tova te állítottál valamit, egyértelműen szívesen fogadom a bizonyítékodat is. Hol szavaztunk "zárt térben"?

2021. okt. 24. 12:52
 14/17 anonim ***** válasza:
Ja értem, szerinted a sátor az nem zárt tér és akik egész nap ott ülnek benne, azok nem lehelték tele vírussal. Jó.
2021. okt. 24. 13:02
 15/17 anonim ***** válasza:
Kit érdekel mi lesz az egészségüggyel, betegekkel, halottakkal.Lassan két éve vitt be mentő kórházba, A fogadó doki szerint azonnal Honvéd kórház. Mai napig nem sikerült feljutnom. Vagy is egészségügynek már most csak nyomai vannak.
2021. okt. 24. 13:06
 16/17 anonim ***** válasza:

"Ja értem, szerinted a sátor az nem zárt tér és akik egész nap ott ülnek benne, azok nem lehelték tele vírussal. Jó."

Igazad van, nekünk is rendszeresen ki kell nyitni, a már eleve félig nyitott sátorban az ablakot, mert fulladunk a beszorult levegőtől. Néha ventillátort is kell hozzunk magunkkal, csak macerás hozzá konnektort találni az utcán.

2021. okt. 24. 13:10
 17/17 anonim ***** válasza:
Az origo és m1 színvonalú, meg hollik-kovács-félék szerint a Gyurcsány-kormány a hibás: Mert "a gyurcsány kiszipolyozta vizitdíjjal az embereket, bezárta a kórházakat, ezzel a magyar egészségügyet úgy tönkretette, hogy a nemzeti pártunk és kormányunk 11 év alatt sem tudott javítani a helyzeten."
2021. okt. 24. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!