Ha most a tegnapi bulik miatt berobban nagyon a járvány és nagyon sok halott lesz, akkor rá lehet vajon húzni a kormányra a felelősséget?
1. mert jóval többen voltak a békemeneten
2. Ők hoztak külföldieket ide
3. Kormánynak van rendelet állítási joga így neki kell szabályozni a helyzetet...
4: A 444 szerint dinamikusan megnőtt a fertőzöttek és kórházi ápoltak száma az előválasztás után:
"10: szóval az egész magyar sajtó hazudott a sátrakról, és szabad téren zajlott az előválasztás? Ejha."
Már bocs, de ha te zárt térnek hiszel egy félig nyitott sátrat, amit az eső és erősebb szél ellen húztak fel, akkor egyszerűen hülye vagy. Én mindkétszer voltam előválasztani, mindkét alkalommal a város más pontjain, követtem a híreket, néztem a képeket és mind az volt, amit én lefestettem.
De mihez s tova te állítottál valamit, egyértelműen szívesen fogadom a bizonyítékodat is. Hol szavaztunk "zárt térben"?
"Ja értem, szerinted a sátor az nem zárt tér és akik egész nap ott ülnek benne, azok nem lehelték tele vírussal. Jó."
Igazad van, nekünk is rendszeresen ki kell nyitni, a már eleve félig nyitott sátorban az ablakot, mert fulladunk a beszorult levegőtől. Néha ventillátort is kell hozzunk magunkkal, csak macerás hozzá konnektort találni az utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!