Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy találkozhatok Orbán...

Hogy találkozhatok Orbán Viktorral személyesen?

Figyelt kérdés

Nagyra becsülöm a munkásságát és rá fogok szavazni jövőre.

Nem fontos, de egyik álmom az hogy találkozhassak vele élőben és váltsunk pár szót meg esetleg csináljak egy selfiet😀

Ilyenre van lehetőség vagy nincs?

Van itt olyan ember aki ezt már meg tudta tenni?

25/n

2021. okt. 24. 11:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
78%

#10: Nekik muszáj volt kimenni, mint anno nekünk május 1-én. Rászavazni nem muszáj.

Kérdező: nem találkozhatsz vele míg össze nem loptál pár milliárdot.

2021. okt. 24. 11:36
 12/21 anonim ***** válasza:
73%

Igen, azok - akik túlélik a tegnapi napot - azok rá szavaznak!

Ennyi az összes, mert mindenkit ingyen elvittek erre a Béke-pride-ra aki menni akart az egész országból - hogy a lengyelekről, románokról, olaszokról ne is beszéljünk!

És ezzel kifújt.

13/21 anonim ***** válasza:
0%

"Nekik muszáj volt kimenni"

Hazudsz.

14/21 anonim ***** válasza:
4%

"mindenkit ingyen elvittek"

(Te is) hazudsz. Engem se vittek.

2021. okt. 24. 11:37
 15/21 anonim ***** válasza:
95%
Persze olaszok, lengyelek, románok társaságában ünnepeltette magát a felcsúti törpe.
2021. okt. 24. 11:43
 16/21 anonim ***** válasza:
92%

Azért meredek, hogy a kérdező egy péniszméregetéssel felérő erődemonstráció alapján von le köverkeztetéseket, hogy melyik tábor mekkora, de segítek:

1) kormányon könnyű megszervezni egy ilyet, mindenütt tele volt vele a sajtó, a tv-ben reklám udején 2x bejátszották, naponta kb 100x, hogy lesz rendezvény.

2) buszoztatott lengyel, román, olasz stb közönség, az összes fideszes település önkormányzata szervezetten felment.

3) Mehetett olyan is, aki amúgy nem fog szavazni, vagy nem is a fideszre fog, de érdekelte, jó bulinak tartotta az egészet és elment.

4) Simán lehet, hogy a saját akaratukból elmentek közül is valaki jelenleg még fideszes, de fél évig történhet még olyan választásokig, hogy nem megy el szavazni, vagy nem a fideszre fog.

5) Attól, hogy az ellenzéki megemlékezésre nem mentek el sokan, nem jelenti azt, hogy ekkora a táboruk. Ott nincs ekkora fanatizmus, de szavazni el fognak menni, csak most nem mozdultak meg.

Szóval ne egy október 23-i esemény alapján vonj le következtetést, hogy jöbő áprilisban mi lesz az eredmény.

2021. okt. 24. 11:59
 17/21 anonim ***** válasza:
5%

Kedves ellenzéki hozzászólók!

Miért kell azt terjeszteni, hogy az országban alig-alig vannak fideszesek? Miért hülyítitek magatokat ezzel? Fidesz szimpátiával egyáltalán nem vádolható Závecz szerint is kb. fele-fele arányban szavaznának az emberek a fideszre és az ellenzékre. Most komolyan azt hiszitek, hogy akik a békemeneten kint voltak, azok mind ellenzékiek, csak a buszoztatás miatt mentek ki a békemenetre? Elmondanám, hogy ha valamennyi igazság van a közvélemény kutatásokban, akkor éppen elég szavazója van a Fidesznek ahhoz, hogy egyetlen felhívással kivigyen az utcára néhány százezer embert. Ez természetesen nem csak a Fideszre igaz, az ellenzék is megtudná tenni (pl. a rabszolgatörvény elleni tüntetésen, a mi vagyunk a többség tüntetéseken is volt néhány százezer ember, pedig nekik sem fizetett senki).

2021. okt. 24. 13:26
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

"Fidesz szimpátiával egyáltalán nem vádolható Závecz szerint is kb. fele-fele arányban szavaznának az emberek a fideszre és az ellenzékre"

Tehát itt meg is dőlt az az állítás, amit sokan hangoztatnak az ünnepség után, hogy a fidesznek mekkora tábora van az ellenzékhez képest, mert te magad is behivatkoztad most ezzel a kutatással, hogy fele-fele a tábor. Én csak igyekszek a fideszes hurráoptimizmust, és az erődemonstrációból való értelmetlen következtetést visszább venni.

Attól, hogy 50x annyian voltak a békemeneten, mint az ellenzéki rendezvényen, gondolom nincs olyan egysíkú gondolkodású, aki szerint ez azt jelenti, hogy a fidesznek 50x annyi szavazója is lenne, mint az ellenzéknek. Pedig sok kommentelő kommentjéből ez derül ki. A 2018-as választásokból meg az, hogy a megjelentek 52%-a nem a fideszre szavazott. Erről ennyit. Nyilván itt a %-ok nem pusztán matek, hanem egyéb tényezőkön is múlnak, de akkor is irányadó.

2021. okt. 24. 14:05
 19/21 anonim ***** válasza:
83%

#18: Én soha nem mondtam, hogy az egyik-másik tábor a nagyobb. Az tény, hogy erre a napra a Fidesz jobban tudott mozgósítani. Mivel a két tábor nagyjából azonos mértékű, a választást majd az a fél nyeri meg, aki jobban tud mozgósítani.

Természetesen én is láttam, hogy egyesek már következtetéseket vonnak le abból, hogy a békemeneten valamennyien többen voltak, de az ilyen kijelentésekkel óvatosan kell bánni, mert nem biztos, hogy a szavazáson is annyian vesznek részt az egyik-másik oldalon, amennyien itt.

2021. okt. 24. 14:18
 20/21 anonim ***** válasza:
11:28: le lettem pontozva, pedig a kérdező fizikai állapotában valószínűleg tényleg nagyon kedvezőtlen változások állnak be, ha csak úgy megindul extázisban a Viktor felé. Ezért vannak a testőrök.
2021. okt. 24. 17:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!