A csúti puhosnak álmatlan éjszakái vannak Gyurcsánytól mióta leégette a személyes vitában a tvben? Rémálmok gyötrik, fantomként lebeg felette, ezt ő mondta. Egy pszihopata.
7es ebből is igazat adtál nekem hogy őszinte politikus. Ha a magánéletben egy ember hibázik és beismeri, tanul belőle és javítani akar, az ez pozitív tulajdonság. Hát a politikus is ember, ezek szerint Orbán nem.
Ovitól is tudnék idézni:
Ne azt nézzék mit mondok hanem mit teszek.
Oviék gyakorlatilag végigrabolnak mindent. Lölővel az élen.
10es pontosan hogy az emberek megértették hogy javítani buzdítja a pártját.
Ja nem az agymosott narancsbőrűekre értem, hogy bármit is megértenek. Semmi más nincs a tarsolyukba, beléjük itatta Ovi az ellenségképet, hátha segítenek neki megemészteni a 2006os lebőgést.
"Gyurcsány csak azért "nyert" mert végighazudta az egészet."
"Az az igazság,hogy lehazudta,magát"
Ahogy Orbán is végig hazudta, ám még így is elpicsázták.
Nehéz lenne felsorolni is hogy Orbán mit csalt, eltitkolt és hazudott Lölővel az oldalán, a választási csalásokról nem is beszélve.
De ezt minden fideszes tudja. Csak le vannak butítva a puhos által. Fel kéne ébredjetek.
Ember ti hisztek még a mesékben.
Ilyen korban mint vezíretek van,már az emberek nem változnak /hát még ő/.
Álomvilág amiben ti éltek,üdv. a valóságban.
Szerintem nézz utána alaposan Gyurcsánnyal kapcsolatos videóknak a youtube-on és meg fogod látni a rendszerváltás utáni hirtelen meggazdagodását (teljesen alkalmatlan ember hogy lesz több cég vezérigazgatója ?), aztán a 2000-es évek elején megint a legkorruptabb, leggazdagabb politikusok egyike volt a Parlamentben.
Ne haragudj, de nekem ne jöjjön Lölővel, aki nincs tisztában azzal, mennyi pénze vagy Gyurcsánynak, és hány titulust töltött már be úgy, hogy teljesen alkalamtlan volt.Még az MSZP-n belül is egyedi eset volt az övé 2004-ben, ahogy felrugdosta magát a párt élére és kigolyózta a poziciójából Medgyessyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!