Miért van ennyire felkapva a Békemenet?
8-as
"Nem gondolom, hanem tudom. Sem a 444-en, sem a telexen nem írták, hogy mennyien voltak a békementen vagy kormány rendezvényén."
Az a baj, hogy a fideszesek mindent pont ilyen jól tudnak.
"A hivatalos indulás előtt már akkora volt a tömeg, hogy rengeteg embert fel kellett vezetni a Szabadság hídra, így a tömeg egy része már azelőtt átért a pesti oldalra, hogy elkezdődött volna a vonulás...
"A Békemenetre hatalmas tömeget szervezett össze a jobboldal – Rákay Philip-i mércével mérve minimum 2 millióan hallgatták a sokszoros kormányfőt –, amire az ellenzék 5 miniszterelnökjelölt-jelöltjének közös eseménye lényegesen szerényebb publikummal válaszolt. "
Biztos hogy a békameneten többen voltak, de az is, hogy a két rendezvény részvevőinek együttes IQ-ja a legjobb esetben is egál lehetett, de jó eséllyel az ellenzékieké pár ponttal magasabb volt. Kb. mint ahogy egy késő őszi, szabolcsi falu falunapjának Kis Grofóra mulató tömege viszonyul az irodalmi Nobel-díj átadás utáni díszvacsora vendégseregéhez. Az egyiknél a tömeg, a másiknál a minőség a domináns.
#12!
Köszönom, hogy alátámasztottad az állításomat!
Egyik idézett részben sem írták, hogy mekkorára becsülik a tömeget.
Ehelyett egy kínosan vicceskedő dolgot írt a 444 firkásza.
(Az már túlük is durva lett volna, ha a két nagyságrenddel nagyobb tömeget látják kisebbnek.)
15-ös
Leírták hogy hatalmas a tömeg, hogy az ellenzéki rendezvény ahhoz képest szinte semmi.
Értem én hogy egy poénba kell belekötni ahelyett hogy elismerd a tévedésed.
#15!
Ezt írtam korábban, erre reagáltál:
"Nem gondolom, hanem tudom. Sem a 444-en, sem a telexen nem írták, hogy mennyien voltak a békementen vagy kormány rendezvényén."
Vagyis ezt támasztottad alá a telex és a 444 idézeteiddel. Köszönöm!
"a telexen nem írták, hogy mennyien voltak a békementen vagy kormány rendezvényén."
De, írták. "Rengeteg", "hatalmas tömeg". Szám szerint kellett volna megírniuk?
Tényleg ezen rugózol?
Röhejes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!