Hányan voltak ma a békemeneten?
Figyelt kérdés
Több forrás 100 ezret, más 300 ezret ír. Mi lehet a pontos szám?2021. okt. 23. 22:18
32/42 anonim válasza:
Olyan sokan voltak hogy még egy gombostűt sem lehetett volna leejteni. De ilyet senki sem mert volna ott megtenni mert azonnal ellopják.
33/42 anonim válasza:
Hát úgy néz ki a profilja törlését is el akarja érni, sikerülni fog neki könnyen elhet.
34/42 anonim válasza:
Csak a birkák járnak tüntetésre. Ezek szerint a fidesznél jóval több birka volt, mint az ellenzéknél.
35/42 anonim válasza:
ez nem is tüntetés volt, hanem menet
37/42 anonim válasza:
na már tiltották is a kérdezőt szép...
38/42 anonim válasza:
Hát amit írt, nem csoda, azokat már törölték de még láttam tegnap.
39/42 anonim válasza:
én is láttam elég primitív volt, szerencsére a mongozképű vidéki Elvis megnevezés már örökre megmarad az utókornak, na de a lényeg, hogy ezért nem szabadna tiltani
40/42 anonim válasza:
Azon azota sem birok tullepni, imadom 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!