A "békement" lényege, hogy összegyűlnek, és közösen közösségben gyűlölnek mindenkit aki nem Fidesz?
Azért látom az ellenzéki szavazók kissé betojtak a 100 ezres tömeg láttán...
És abba gondoljatok bele, hogy ez csak 3-5 százaléka volt a Fidesz szavazóknak...
Amúgy a gyűlöletet a baloldal fegyvere!!! Ezt már megtapasztaltam...
10.
Ebből csak annyi jön le, hogy mindkét tábor az egykori komcsik utódszervezetiként képviseltetik magukat. Fényes kilátások! Az egyetlen ország, ahol megmaradt a kommunista hatalom az Magyarország. És képtelenek vagyunk elszakadni ettől, az "új, modern" pártok vezérei is mindig rokonságban állnak a régi nagykutyákkal. Ez szomorú!
"Amúgy a gyűlöletet a baloldal fegyvere!!! Ezt már megtapasztaltam..."
Igen, a baloldal szokta tele plakátolni a városokat hogy éppen aktuálisan kit kell gyűlnölni, ugye?
Nem kell idegeskedni, kérdező.
A gyk tele van agymosotakkal, a facebook is tele van agymosotakkal. Nem kell velük vitatkozni, ilyen egyszerű. Tavasszal el kell menni szavazni, addig is meg el kell fogadni, hogy ilyen kövér lászló féle öltönyös virslik ülnek a Parlamentben.
Fiatalként az összefogás jelöltjeit fogom támogatni. Reménykedem benne, hogy nem a sok megkeseredett nyugger fogja eldönteni az én és a gyerekeim jövőjét.
Na már 100 ezeres volt a tömeg ?
Holnapra lesz az fél millió is.
Amig csak gyűlölnek addig talán nincs nagy baj.
A fidesz politikájának lényege, hogy amig hagyod őket lopni addig nem vagy ellenség. Hőzöngj csak nyugodtan, elintéznek egy fél mosollyal. Szerencsétlen hülye hadd mondja. Onnantól kezdve kezdődnek a problémáid amikor a közbelépésed pénzbe kerül nekik.
17.
A baloldal ugyanezt csinálta, csak ők még le is nácizták, csürhézték, fasisztázták a tüntetőket általában. Meg úgy kb. mindenkit aki nem baloldali. Végtére is náluk megmaradt ez a reflex az "átkosból", amikor mindenkit aki nem tapsolt elég ütemesen az "reakciós, felforgató elem" volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!